Mera fester

Våren är en bra tid. Det känns som att folket är på väg ur sitt ide. Nu är det full fart på oss och vi har jätteroligt! I torsdags var det torsdagspub som vanligt och det var världens drag på hela gänget! Spelade SOAB med 16 olika konstiga regler, capsade och flummade runt allmänt! Sen när jag skulle gå hem så hände något konstigt. Eller tja, när jag väl ringt till Roy och frågat honom hur han såg på saken, så kändes det inte så konstigt, mest bara dumt. I alla fall, när jag skulle gå hem så fick jag en puss av min kära vän Charlottes pojkvän, mitt på munnen. Jag blev jätteförvånad. Till saken hör den att min pojkvän pussar Charlotte på munnen, vilket jag inte alls tycker är konstigt.. Men Roy trodde att Calle helt enkelt blivit sotis på att Charlotte fick pussar av min pojkvän så att han pussade mig på munnen. Konstigt tänkt, men ändå!

När jag tänkte efter igen så tycker jag att det är konstigt att jag reagerar så starkt när jag själv råkar ut för det som min pojkvän gör, men absolut inte tvärtom. :) Jag är inte riktigt den svartsjuka typen. Och det är jag glad över! Om jag ska bli svartsjuk så behöver jag en grymt bra anledning och det är verkligen inte några pussar.

Well, det var det konstiga med torsdagen. Det kom en fredag också och jag var på jättebra humör. Så bra humör att jag handlade mat innan frukosten. Kanske för att jag inte hade någon frukost men ändå! :) Sen mötte jag Nina och vi gick hem till henne, åt korv och mos och spelade Backpacker 3, ett resespel som man åker runt hela världen och svarar på frågor. Mycket bra spel som vi även spelade i måndags.

Sen drog vi till en av Roys bästa vänner på fest. Erik fyllde 26. Tydligen så brukar hälften av folket banga när han har fester och det här var inget annorlunda. Men mina grabs, Leo, Flyg och Devvy var där, samt Roy, Nina och jag! Så vi drog igång festen när vi kom! :) Spelade SOAB igen och den värsta regeln var när alla var tvungna att prata danska! :D Festen höll på till 6 på morgonen och vi åkte tunnelbana hem. Sen låg Roy och jag och sov till halv fem på eftermiddagen. Det är lagom! :D

Kul fester det senaste. Och nästa helg är det Valborg! Uhh!!

Härliga dagar

Ja nu kan man verkligen inte klaga på livet. Bättre än dom här dagarna kan det väl knappast bli. I söndags hade Nina och jag en helt fantastisk eftermiddag på Djurgården. Vi satt på en fleecefilt och åt rökta (!!!) räkor, baguette och limeaioli samt drack rödvin. Efteråt hade vi vindruvor och chilipringles som snacks. Det var tokmysigt. Sen när det började bli lite kyligt efter några timmar gick vi till Hötorget för att se på bio. Tyvärr gick det inget vi ville se så vi såg en dålig skräckfilm. :)

Igår var Nina och jag på Sonata Arctica konsert. Jag hade väl inga förväntningar överhuvudtaget. Det är ett finskt powermetalband som spelar bra musik, men det är ju inte ett av mina favoriter. Men vi blev alla glatt överraskade! Bandet hade helt otrolig publikkontakt och de spelade hur bra musik som helst. Verkligen lyckat. Vi var där med en kille som Nina snackat med på Internet samt två av hennes arbetskamrater. Jättetrevligt! Efter konserten drog Nina, Janne och jag vidare till Anchor. Det var verkligen en lyckad kväll.

Imorgon åker jag till västkusten. Ser fram emot att träffa familjen och njuta av havsluften i Vilshärad. Det ska bli roligt. Ser framemot morsans fisk också. Mums!

Men det här med rökta räkor var en riktig hit faktiskt. Vi var lite skeptiska men det var helt galet gott! Har aldrig sett det förut. :)

Och inte nog med det, jag klarade tentan i protokoll i datanät!

Picknick på Djurgården

Nina och jag hade bestämt oss för att göra något idag. Det första Nina säger på ICQ:
"Det är sol! Ska vi picknicka?"

Kan man tänka sig något bättre än att sitta på en filt på Djurgården och picknicka och dricka rödvin med sin bästa vän? :D

Life owns, sometimes!

Allt tråkigt på samman gång

Jag funkar så. Att tvätta är bland det tråkigaste jag vet. Men när jag väl tvättar, vilket brukar bli efter lite drygt en månad när jag inte längre har några rena kläder, så passar jag på att röja upp i lägenheten, diska och dammsuga. Insåg det nu. Att jag gör verkligen allt tråkigt på en gång. Ganska praktiskt måste jag ju säga. :)

Igår såg jag Ice Age 2 på bio med grabsen. Grymt bra film! Roligare än ettan faktiskt. *tips* Disney, ftw!

Farfar, ha en grymt trevlig resa i Oman nu!! *kram*

:)

Vildingar i Afrika och krig på Zanzibar

Det är sant! När jag kollade in diskussionsforumet på backpacking.se under Afrika som jag så ofta gör såg jag frågor om det fanns vildingar i Afrika och om det var krig och farligt på Zanzibar. Riktigt underhållande!
Läs detta på:
backpacking.se.

Intressant läsning. Sen blev han sur när en stammis på Afrikaforumet svarade fånigt.. Ack ack! :D

Min sambo är grön igen!

Jag höll verkligen på att döda min sambo Moonberry. Stackars palm. Han hade inte sett ljus på flera månader och det var ganska nyligen som det slog mig att shit, han måste ju ha ljus! Så nu är jag noga med att öppna upp persiennerna så att Moonberry får det ljus han förtjänar. Och det funkar! Han har inte haft så här mycket grön färg sedan jag köpte honom. *lycklig*

I helgen var jag hemma hos Roy på Värmdö och fick träffa hela hans familj. Det var nice. I bilen hemåt igår sa han: "När får jag träffa din familj då?" Han har ju träffat pappa och farfar, men resten verkar ju svår. :( Sa att han får nog följa med mig ner till västkusten i sånna fall och det gjorde han gärna. w00t! :D

Snart ska jag till skolan och gå på en värdelös föresläsning och sen ha ett projektmöte. Heydoo!