If fonts were people!

Fantastiskt rolig video! Ljud krävs dock.

Sommar

Det ska vara jättefint väder nu när jag är ledig i fem dagar! Vad skönt! Nu längtar jag till klockan 14.20 då jag landar på Halmstad flygplats! Kommer säkert börja gråta av lycka, för aldrig någonsin har jag längtat ner till Vilshärad så mycket som nu!!

Ska bli helt fanatiskt skönt att lämna Stockholm några dagar och få lite distans.

Mina kollegor

Det finns inte ord för hur mycket jag uppskattar mina kollegor! Dom har varit guld värda för mig igenom min jobbiga period (som fortfarande fortgår) och är det fortfarande. Efter ikväll vet tre av mina kollegor vem det är som har våldtagit mig. Imorrn ska jag ta mig tusan ringa min chef och berätta för honom också. Det är lite jobbigt att gå till jobbet när man vet att mannen som gjorde mig så illa kommer vara där. Usch vad jag mår dåligt!

Vi var ute idag efter jobbet ett gäng kollegor. Det är verkligen något jag uppskattar! Bra folk! Riktigt bra folk!

När jag kom hem ringde Thomas och jag grät ut ordentligt. Han är fantastisk!
Friends forever!

Thomas och Nina, gud vad jag saknar er!

Imorrn åker jag till landet! Räknar timmarna!

Sommartorka

Det är galet dött på jobbet. Men likt förbannat måste jag ju vara där. I eftermiddag blir det åttonde dagen på raken. Personalen på NK påpekar att jag jämt är på jobbet, vilket också har varit sant. Jag är dödstrött! Måndagar efter jag jobbar helg normalt, brukar jag ligga till sängs hela dagen och inte röra en fena för att jag är så trött. Men igår var jag tvungen att gå till jobbet och då har jag dessutom jobbat konstant sen i tisdags. GAAH! Jag orkar inte! Ingen inspiration! Ingen ork! Tröttheten är över mig konstant. Panikångestattacker på jobbet.

Jag är så glad att jag ska till Vilshärad imorrn! Hade inte klarat en dag till.

Fotjäveln mår bättre i alla fall. Inte svullen längre och jag har slutat linda den.

Inget sjukhus idag heller pga orkbrist. Har man ingen energi så har man inte. Men jag borde verkligen prata med någon kurator. Jag mår ju uppenbarligen inte bra. Igår på lunchen satt jag och bara hyperventilerade och började gråta. Herregud! Han gjorde mig verkligen illa, det där svinet!

Nä nu får jag väl ta på mig lite kläder och göra mig i ordning för ännu en tråkig dag på jobbet. Men jag orkar inte ens röra mig. *suck*

Nedräkning!

Nu har jag klarat av 5 av mina 8 jobbdagar! Bara tre kvar varav bara söndagen är jobbig! Sheit vad skönt! Min hjärna har redan tagit semester. Har ingen inspiration för något annat än att resa bort. Helt slutkörd igen..

Men nu har jag bokat flyg till Halmstad på onsdag!! Ska bli underbart att komma ner! Jag längtar verkligen efter doften av riktigt hav! Salt! Rutten tång! Mmmmm!!!

Idag på jobbet pratade jag med en tjej som hade sommarstuga i Haverdal. Vilken slump! Det är byn bredvid Vilshärad och våra stränder hänger ihop. Då längtade jag bara ännu mer ner!

Badbrudarna!



Nina har åkt till landet nu och guuud vad jag saknar henne!!!

Grattis Mandela!

Jag trodde att det var fredag igår, men det var visst fredag idag. Och idag fyller min hjälte Nelson Mandela 90 år! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!


Att tänka innan man talar

är något min kollega behöver lära sig. Jag har svårt för honom redan som det är, men när han fick reda på att Thomas gjorde slut i förra veckan så slängde han ur sig: "Det är säkert så att han kan sätta på horor i London utan dåligt samvete!"

Alltså jag blev så jäääävla arg! Så oerhört tanklöst! Så brutalt korkad kommentar att jag bara ville slå ner honom.

Han hade ju kämpat sig upp från -100 till åtminstone 0 sen vi började jobba ihop i våras. Och så säger han något sådant! Nu faller han tillbaka till -100 igen! Tillbaka till dissa kollega stadiet.

Rötägg!

Always look at the bright side of life

En lite speciell version av den låten ser du här: Leningrad cowboys.

Jag börjar så smått titta på den ljusa sidan av livet. Verkligheten är inte så kass. När jag mår som bäst är när jag är ute och badar med Nina. Så det gör jag varje dag. Det är jättemysigt. Vi har kommit på att det är skitbra att bjuda med vackra människor till stranden. Alltid mysigt att ha något fint att titta på. Speciellt nu när man är singel igen. ;)

Annars är mina kollegor lika underbara som alltid! Idag gjorde vi ingenting på jobbet, förutom att snacka skit. Riktigt trevligt.

Nina är bäst som vanligt. Ikväll efter jobbet så gick vi och tittade på Narnia: Prince Caspian och wow vad snygg han var! Och minotaurerna!! *drool*

Dessvärre är allt inte guld och gröna skogar. Får fortfarande panik och ångestattacker ibland. Men det går nog över med tiden.

Mitt ego är tillbaka igen. Det har fått sig en rejäl boost idag. Dels alla knäppa e-mail man får på gamingdatingsiten (jag tycker verkligen att det är skitkul, men ack så fånigt!) där grabbarna vill träffa mig och dricka öl.. Jag menar vad är det för fel på dom?! Varför skulle jag för mitt liv gå ut och ta någon öl med någon jag skickat tre mail till på en flummig hemsida? Give me a break! Men kul är det! ;)

Sen på t-banan hem idag så började en full man som sett Maiden spela att ragga på mig och ville till alla pris att jag skulle dricka en öl med honom. Jag avböjde vänligt men bestämt och då tyckte han att jag var tråkig.. Hahahaha! Vart är världen på väg? ;)

Jag är inte så lättlurad, men det får mig att må bra på något sätt. Och det är bra att må bra!

Tack igen alla vänner för era uppmuntrande SMS och meddelanden! Gör mig alltid glad!

Kramar i massor till er allihopa!


Datingsite för gamers

Ja det finns tydligen! När Ove skickade mig länken så blev jag full i skratt! Det här måste man ju bara vara med på! Jag umgås i princip redan till 90% med gamers och jag pysslar inte med internetdating. Jag skrattar fortfarande!

Slängde upp en profil på siten för två dagar sedan och jag har redan fått ett mail! *skrattar ännu mer*

Nej herregud! Det här är nog det mest patetiska jag sett, men ack så roligt!

Mycket nöje på
www.contactrealm.com.

Bada!

Nu ska jag bada med Nina och Zorre!

Finn ett fel


Nu får det vara nog!

Nu tänker jag inte vara med om mer skit! På en vecka, med en dag emellan varje skitgrej, så har jag råkat ut för dels förlora min pojkvän, dels bli våldtagen när jag mår som sämst, och dels snubbla på en rot när jag skulle springa och bada så att jag måste gå på kryckor.

Problem nummer två gjorde att problem nummer ett försvann. Jag har kvar Thomas, han är en av mina absolut bästa vänner och jag älskar honom innerligt mycket! Det är inte mycket som kommer förändras där, så varför vara ledsen?

Problem nummer två är däremot ett mycket värre problem. Känns som skit. Kan nog vara bra med professionell hjälp. Min chef sa åt mig att gå hem från jobbet i fredags, när jag berättade hur jag mådde och vad jag varit med om. Han gav mig ett nummer till SöS också och jag hade tänkt gå dit på måndag.

Men problem nummer tre dök upp då. Jag har spenderat hela söndagen ensam på SöS för att komma fram till att min fot bara är stukad och inte bruten! Jaaa! Äntligen något positivt!

Men jag kan ju säga att dagarna emellan har varit okej. Mina vänner och kollegor har ställt upp något helt otroligt. Blir rörd! Har umgåtts väldigt mycket med Nina. Hon har tagit hand om mig helt otroligt bra! Du är bäst, vännen! Den bästa som någonsin har funnits!

Sen var det ju väldigt trevligt hos Jon igår! God middag (ätproblemen, blev mycket mindre!), trevligt sällskap, härlig simtur och skönt att komma på lite andra tankar.

Nej, nu vänder det. Nu kommer det bara att bli bättre. Jag känner det på mig!

Heartbroken

Jag orkar inte skriva om det just nu, men jag har blivit av med mannen jag älskar. Jag har haft det på känn ett tag, men det gör ju inte saken lättare. Hursomhelst är jag jättelycklig över det här halvåret vi har haft tillsammans, som är en av de bättre perioderna i mitt liv.

Men nu är det bara för mig att kämpa mig igenom den här svåra tiden och umgås med människor så mycket som möjligt. Jag mår definitivt sämst av att vara ensam. För då kommer tankarna och då blir jag ledsen. Så länge jag engagerar mig i jobb och sociala kontakter så mår jag alldeles prima!

Jag vet att det inte finns några genvägar igenom det här, utan jag måste rätt igenom och komma ut stark på andra sidan.

Då kommer problemet styrka. Man blir inte stark om man inte äter och jag har ingen aptit och äter därmed heller inte. Men man klarar sig en vecka utan mat, så ännu är det lugnt.

Det finns två människor som har ställt upp extra mycket för mig och det är Nina och min kollega Per. Underbara! Mina änglar! Tack för allt!

Det jag önskar nu är gärna att folk erbjuder sig att umgås med mig och får mig på andra tankar. Allting hjälper!

Världens vackraste kvinnor

bor i Stockholm!


Youtube och elgitarr!

Ikväll har jag plockat fram elgitarren för första gången sedan jag la ner mitt gitarrspelande, dvs när jag slutade spela i mitt band EviLivE. Det var ett kärt återseende! Då jag knappt kommer ihåg mina gamla låtar, eller den fina låten som Peter komponerade till mig för många år sedan, utan mest bara minns de vanligaste ackorden, så använde jag YouTube och svenska låtarkiv med ackord till hjälp. Så satt jag och spelade till! Jätteroligt! Det gör ont i mina fingrar! Jag har spelat Snickerboa, Teenager of Love, The Winner Takes It All, En del av mitt hjärta och massa andra låtar! Och medan man surfar runt på YouTube så kan man finna sådana här roliga framträdanden som jag tycker är underbart:

Se
Hammerfall och Roger Pontare spela ihop!

Bad och grillning i Nacka

Jag har problem med att vara ensam hela dagar när solen skiner och det är tokhärligt ute! Man blir så extra ensam då! Så jag ringde runt till folk jag ville leka med. Zorre, Nina, Leo osv. Men ingen kunde leka med mig. :(
Då testade jag med Flyg och han var också ensam hemma och tyckte att bad lät alldeles förträffligt! Jippie!

Så jag snirklade mig ut på cykelvägar och vanliga vägar ut i buschen vid Nacka. Ganska svårt att hitta, men till slut kom jag fram. Efter att han löst lite dataproblem så cyklade vi till Orminge för att bada. Solen gick i moln när vi kom dit, men efter ett tag tänkte vi att äh, nu får vi hoppa i! Bara det att istället för att vara iskallt som vi trodde så var det jätteskönt!



Så vi simmade och simmade och njöt i fulla drag! Det var verkligen superhärligt! Jag älskar sommaren! Sen började det blåsa så mycket att Flyg inte ville gå upp ur vattnet utan han fastnade vid klippan i det varma vattnet. :)



Det är bra att ha det bra.

Sen var det så bra planerat att grabbarna skulle komma ut till Flyg och grilla! Yay! Blir inte mycket bättre än så! Vi handlade mat i Orminge och där var det även brand i någon skola, så det var avspärrat stora delar. Tur att man har cykel. ;)

Grillfesten var riktigt nice! Sigge, Deveon, Bulten, Youyi, Wberg, Flyg och jag. Dock så somnade jag klockan 23 redan! Var helt slut efter en heldag ute i solen!

Nu ska jag duscha!

Gayclub

Det är ett intressant fenomen som jag nog ska skriva om medan jag är onykter. Vi börjar från början. JAG ÄR ENSAM! Detta beklagade jag mig inför min underbara kollega Per redan 13:20 idag. Han sa att vi kunde ta några öl ikväll tillsammans. Jag påpekade att han och Magda skulle upp klocikan fem för att öppna upp NK, men detta hindrade inte min underbara kollega! <3

Anders och jag stängde NK strax efter 21.00 och gick till Herschenkeller och träffade på våra kollegor Johan och Per! Vi bestämde öl och mat på uteservering och hade allmänt trevligt! Sen kom min underbara kollega och vän, Maria! Först drog Anders, för att hinna med tåget, sen kom inte Magda för att hon var för full, sen gick Per för att han skulle öppna med Magda klockan 6 imorgon. Efter det var det bara Maria, Johan och Marias vänner kvar. Dessa skulle till en gayklubb vid Slussen. Då Johan och jag hade cykel, cyklade vi i förväg. Trevligt. Jag känner ju knappt honom.

Sen lämnade Johan och Maria, och hennes två väninnor och jag drog till Q. Det var verkligen tokintressant. Dock kände jag mig verkligen tokstraight då ingen la märke till mig (tur väl). ;) Jättetrevlig kväll var det! Och se cyklade jag hem! Här är det tomt och dött!

All alone!

Så är det faktiskt. Farfar och Daniel har åkt. Thomas är på fiskeresa med grabbarna. Nina ska eventuellt till landet över helgen. Vem tusan ska leka med Aggro då?!

Iventus

Efter jobbet fick jag äntligen träffa min bror! Jag bestämde att vi skulle cykla till stan för att möta Nina utanför Iventus 17.30. Då jag tänkte inhandla en vindtät jacka på Alewalds samt visa Daniel billiga klockor på Ringen centrum, så cyklade vi från Enskede strax efter 16. Daniel lånade farfars cykel, och jag tog min racercykel. ;) Då det regnade lite och Daniel blev mer och mer skeptisk, så erbjöd jag honom min regnjacka. När jag kilade in i flyttlådan för att hämta den hittade jag Perras hjälm som jag lånade till Northface City Challenge! Perfekt! Man ska ha hjälm när man cyklar.

Vi kom till Globen när hela himlen öppnade sig och regnet bara vräkte ner. Stora, tunga regndroppar och vi blev helt dyngsura! Hahahaha! Vi stannade till i Skanstull på Ringen centrum som planerat och Daniel köpte sig en fin klocka! När vi kom ut igen regnade det fortfarande och jag bestämde mig för att köpa ett par snabbtorkande byxor. Det var inte så lätt och till slut köpte jag ett par för stora, fula killshorts! Hahahaha! Ser inte klokt ut! Och när vi väl kom ut för att cykla till Kungsholmen, hade det slutat regna. Yay! Var en härlig cykeltur genom söder, Gamla stan och Kungsholmen.

Väl på Iventus får vi experthjälp och imorrn kan vi vänta oss en offert! Åh vad det här ska bli roligt! Daniel, Nina och jag gick hem till Nina där hon bjöd på middag och vi diskuterade resan. Härligt!

Nu måste jag sova! Är helt slut! Och jag ska orka cykla till jobbet 5.30 imorrn igen. Men det är härligt faktiskt. Jag älskar dessa cykelturer genom vackra Stockholm i morgonsolen.

Idag har jag cyklat mycket och jag märkte stor skillnad: Det var inga bussar ute som störde min cykling! Skönt!