WTF! :-(

Jag börjar bli irriterad på mitt huvud nu. Tränade idag eftersom att jag inte kände nått i huvudet förutom lite igår på badmintonen och tror fan att man blir helt groggy å det känns skumt i huvudet. Jag är så arg! Vad är det för fel? Men men snart är det nyår och ännu mer snart kommer grabsen! Wee!

Ska ta och handla mat, öl och skumpa nu! Eller ja duscha först..

Här kommer alla festerna på en och samma gång

Det är helt galet vad många fester jag har blivit bjuden till. Känns verkligen jätteroligt! :) Så skoj att så många vill ha med mig på sina fester. Jag måste vara jätterolig! :)

Ikväll ringde Patrik och undrade om jag var i Kungsbacka. Har inte hört av honom på jag vet inte hur länge! Så vi snackade lite och han funderade på att åka upp och hälsa på! Wee! Mer fina pojkar till mig! :D

Ser verkligen fram emot Ove och Martins besök! Det kommer bli ett helkul nyår, det är jag säker på. :)



Apropå något helt annat, så ballade jag ur totalt när jag spelade nyss. Körde instans med vännerna och jag tankade allt klockrent så att Devvy skrek åt mig att sluta för att det blev för svårt för Malar att heala mig. :) Å vad nöjd jag var! Dessutom droppade min defense breastplate! Oh la la! Jag har sådan fruktansvärd tur i World of Warcraft. Ska dessutom få material till en grym DPS-hjälm från en warrior i guildet som defspeccade sig. Kan det bli bättre? Jag som tycker det är så tråkigt att farma arcane crystals. :)

Jag har det bra. Ännu roligare nu när vi sitter på ventrilo och snackar så vi slipper skriva. Voice över nätet, ftw. Att vi inte skaffat ventserver tidigare förstår inte jag. Mycket roligare att snacka skit än skriva skit. :)

Nu ska jag sova. Imorrn blir det gym, städa, handla och möta grabsen vid tåget.
Gott nytt år, btw!

Uppgradering

Nu har jag uppgraderat mitt blogmedlemskap till pro. Så nu finns det även tillgång till information och grejs! Jättehäftigt! :)

Snökaos, igen.

Äntligen är det årliga snökaoset här i Sverige! Som vanligt funkar ingenting och jag fullständigt älskar det! Jag sprudlar av energi och vill inget hellre än att utmana vännerna på snöbollskrig eller bara slänga mig i snödrivorna!

Först gick jag och mötte Nina utanför Levinsky's, och jag var förvarnad om vädret. Tittade in på Aftonbladet.se och läste om snöstormen som skulle dra in över Stockholm vid lunchtid. Perfekt! På med snyggaste mössan som mormor stickat och de grymma lovickavantarna som mamma stickat till mig i födelsedagspresent och snöra kängorna! Ready, steady, go!

Var på strålande humör och det var en trevlig lunch. Orkade dock inte äta upp mer än halva min nachostallrik. Konstigt. Vi hade lite tid över åt att leta efter nyårskläder till Nina och strosade runt i boutiquer och garvade åt vilket fruktansvärt hemskt mode det var. På H&M hittade hon dock två skjortor som var helnice! En grön och en lila! Utan krusidueller eller paljetter! Det finns faktiskt! Unbelievable! :)

På vägen från gallerian och hem höll jag på att gå in i en gubbe för att min sikt var 1m framåt! Hann bara byta kläder innan det var dags för badminton! Mohaaa! Ägde Sigge! Fast han var mycket bättre i första matchen men sen så! Lyckades dock förlora ett försprång från 13-4 till 15-13 men ändå! Jag vann till slut. 2-1 till mig. Wee!

Jag är glad! Fick lite huvudvärk men det är lugnt! Imorrn kommer grabsen! Nice värre!

Nyårsfirande

Ja snart börjar det dra ihop sig till nyårsfirande och jag får besök av Ove och Martin från Göteborg! Ska verkligen bli jätteskoj att träffa grabsen igen. Bara det att jag har blivit översvämmad av fester som vill ha med oss. Inte dåligt, men det är lite hårt att alla är ungefär lika bra! :)

Antingen åker vi hem till Nina i Sumpan och äter middag och sen drar vidare till Nacka för att festa med lite kompisar. Efter midnatt skulle vi försöka dra oss in till nån krog.

Eller så går vi på finsittning i IsKyben, vår sektionslokal och festar där hela kvällen. Nära och bra.

Men det finns även alternativet att äta middag hos Nina och sen åka till favvohaket Anchor och lyssna på metal och dricka Spaten och Warsteiner.

Jobbigt när man måste välja.

Julhelgen

Det har varit en väldigt trevlig julhelg med släkt och familj måste jag säga. Var i kyrkan i förmiddags. Det var mycket bättre än jag trodde. Bea är lätt grymmaste prästen. Samma präst som begravde min farmor.

Slog i huvudet nyss när jag halkade i en nerförsbacka som var is betäckt av snö.. Det dunkar. :(

En kenyan

Efter en trevlig kväll hos Barba med pepparkakor, glögg, grolsch och WoW-snack, så hann jag med rätt tåg hem. Bara det att den tunnelbanan stannade för länge i Alvik så jag missade min nästa t-bana. 27 minuter på Fridhemsplan. Tur att man hade sin bok.

Vid Hallonbergen stiger det på ett fyllo som sätter sig snett emot mig. Sure, jag bryr mig inte. Jag hade min bok så mig störde han inte. Han försökte däremot procka på en kille som satt på andra sätet cigaretter å crap. Hmmm? Vi fick ögonkontakt och log.

Inne på Kistas tunnelbanestation möts man av anblicken av massa ambulanspersonal och poliser. En människa ligger på golvet, mer än så ser jag inte. Vill ju inte vara den nyfikna jobbiga människan som ställer frågor så jag gick vidare. Efter gallerian börjar killen från tunnelbanan prata med mig och han är ruggigt lik min guide John från Kilimanjaro när han log.

Sure tänkte jag och började svara och det visade sig att han kom från Kenya! Omg så intressant :D Han var tydligen student och bodde i samma område som jag. Berättade givetvis om mina afrikaäventyr och vi diskuterade tåget från Mombasa till Nairobi. :) Även allmänt snack om vädret och sådär. Lite skamsen kände jag mig när jag halkade runt på isen medan han hade riktiga kängor och kunde gå utan problem! Det borde vara tvärtom. :)

Riktigt trevlig kenyan det där. Lika social som afrikaner men inte alls som dom är i övrigt. Jag blev så glad! Afrikaner är helt underbara människor. Vi svenskar har mycket att lära oss av dom.

God Jul, btw :)

Störst, bäst och vackrast :)

Gymmade idag med Sigge och Freuta. Hade fortfarande en hel massa träningsvärk efter onsdagens marodörpass för armarna. Så nu blev det benpress, axelpress, bröstpress och omvänd situps. Hooray! Benpressen gick lugnt. Måste nog öka från 72 kg till 81 eller vad nästa hack är.
Axelpressen gick förvånande bra. Tog 30 kg nästan utan hjälp 3x10.
Bröstpressen knäckte jag Freuta på! Vi hade samma vikt (49 kg) och jag klarade utan problem 3x10 så jag tog tolv på sista. Allt för att retas med killen som inte klarade 3x10 utan hjälp på samma vikt som jag. :) flex!
Sen gav Freuta oss i julklapp att vi slapp cykla megasnabbt i 7 minuter. Såå skönt! :D

Studenter

Studenter är äckliga, odrägliga och fräcka.. Men samtidigt är dom de bästa människorna i vårt land.

Nu tänker jag på hur studentköket ser ut i plugget. Ofta proppar det igen av gamla matrester och på något sätt så försvinner det bestick hela tiden. Men studenterna verkar ändå inte förstå att det är de själva som missunnas. Det är dom som står i skiten.

Jag tänker även på vissa studentfester som är allmänt sjuka.

Men jag tänker också på hur kul man kan ha med studenter utan att egentligen göra något. När Leo under 9-rasten på en föreläsning står i puben och drar dåliga skämt och vi andra bara viker oss av skratt, då är det inte längre lika jobbigt att vara uppe så tidigt. Jag måste bara dra skämtet:

"Nu vet jag varför det är blindskrift över siffrorna på knapparna i hissen. Det är för dom som inte kan C. Och jag kan inte C för jag läser ju Java."

Såå låg! Han är bra på sådant. :)

Snällaste vännerna har man fått på KTH i alla fall. Utan tvekan. Men det är ju inte direkt min vän som just nu 5 minuter innan jag kom till min tvättid, fyllde en av mina maskiner.. Jag hatar att tvätta, och det hjälper inte när människor är dumma i huvudet som inte orkar vänta på sin egen tvättid.

Jag är trött. Ikväll ska jag baka pepparkakor, dricka glögg och softa med Barba. Alldeles lagom en fredagskväll dagen innan jul. Long time no see, vännen.

Grattis mamma!

Varje år den 21 december fyller mamma år. Lika dålig tajming varje år. Doh! Ännu har jag inte orkat mig ut i julhandeln. I vanliga fall brukar jag handlat klart mina paket i november, men i år är jag segast i världen. Har ingen inspiration och ingen lust. Helt galet. Imorrn måste jag ge mig ut i skiten. Tråkigt.

Tränade idag med våra personliga tränare och fick nya maskiner att leka med. Nästan bara armar och han sa att vi kommer bli jättestarka på några veckor. Blev så glad! Nu har jag återfått träningsinspirationen. Det var segt ett tag efter New York marathon, men nu så! :D

Ikväll ska jag raida Zul'Gurub med mitt guild! Ser verkligen fram emot det, men är tokigt seg och pizza och turtles med Nina var riktigt lockande. Typiskt.

Måste verkligen röja upp i min lägenhet.. Den ser helt hemsk ut! :(

Vintermode

Jag tycker vintern är rätt mysig. När jag gick utanför dörren idag och fick solen i ögonen och snön glittrade på marken, då blev jag rätt lycklig! Gick iväg för att handla och mötte David på vägen. Har inte sett honom på jättelänge och jag blev verkligen jätteglad. Vi stod och snackade i kylan i 10 minuter eller så innan vi skildes åt. Glad skuttade jag vidare mot gallerian. Därinne blev jag ännu gladare. Varför? Jo.

Vintermodet är sjukt konstigt. Var 10:e tjej/kvinna från 7-35 år har pälsboots med små pluffsbollar på! Man ser verkligen på dom hur stolta dom är över sina boots. Tycker det är jätteroligt att se detta. Själv känner jag mig som en michelingubbe i min dunjacka och mössan nerdragen långt för att inte frysa.

Handlade massor med mysgrejjer till mig själv så som glögg, lussekatter och choklad! Ingen vinterdepp i sikte här inte! :)

Ska försöka lägga mig i tid idag för en gång skull. Tenta imorrn. Jätteläskig tenta där man får ha med sig boken. Kan gå precis hursomhelst. Sen är det tentapub. Mucho bättre! 

Stor och stark

Idag har jag tränat på riktigt för första gången på en vecka. Det var rätt skönt även om jag inte riktigt klarade av sista maxpulstestet. Måste öka vikten till 40kg på bröstpressen samt 30kg på axelpressen, för jag klarar 10 på vikterna innan. Skit åxå. Jättetungt.

Det är ganska skoj att träna med grabsen. Vi håller på och fular oss hela tiden. Världens bästa vänner man kan tänka sig. :) 

Hittade en muskel på armen idag! Jättehäftig muskel som varken är biceps eller triceps. Tror jag. :) Såå stark!



Läste om att det var några ungdomar som hoppat framför ett tåg, hand i hand. Och dött. Givetvis. Sedan läste jag under om andra självmordshändelser och däribland tre väninnor som begick självmord för att de var kära i samma grannpojke. Right??

Kärlek är av ondo. Jag ska aldrig bli kär igen. Ensam är stark.



Leo berättade att han inte fick redovisa sin websida av en jättedålig anledning, man var tvungen att logga in för att få skriva i gästboken. WTF?? Är läraren dum i huvudet eller? Jag blir så arg när folk blir behandlade orättvist. Han frågade om han fick redovisa först och ändra senare, men det var tydligen inte möjligt. Är vissa människor ute efter att sätta dit folk eller vad?



Pratade med en guildie om förtroende för människor och berättade om vad som hände mig i godisaffären, när jag blev utnyttjad av min chef som inte betalade ut min lön. Trots detta så tror jag fortfarande väl om människor. Är det fel? Kan man lita på att människor är goda innerst inne?

Det brukar vara så. Men det finns ju uppenbarligen rötägg.. Fast min fd chef tar ändå alla pris. Jag blir förbannad varenda gång jag tänker på honom, så det är bäst att jag tänker på något annat.

Jag ska iväg snart och fira Roy som fyller 25 år. Ska bli trevligt att fira min blonda flickvän :)
Det är så grymt när vi har randomparty i World of Warcraft med greker och eftersom att han spelar Undead female och jag Tauren male så tror dom verkligen att han är tjej och att jag är kille. Jätteskojsigt :)
Nä dags att duscha!

Bush vaknar sent

Oj! Nu blev jag helt paff när jag kollar första rubriken på Aftonbladet.se:

"Bush medger fel om Irakinvasionen"

Gnuggade mig i ögonen för att vara helt säker på vad som stod. Han har nu gått ut med att han gick in i Irak på felaktiga grunder. Wow, skulle det vara något nytt? Men nu verkar det äntligen som att han kan erkänna det själv. Fantastiskt.

Visst, jag tycker också att det var rätt att störta Sadamm, men hur svårt kunde det vara att hitta åtminstone en vettig anledning istället för att hitta på lögner för att gå in? Men det är bra att du medger det nu. Bättre sent än aldrig, din fegis.



Läste även om att Göteborg vill ha EM 2006. Det hade varit helt fantastiskt grymt! Gå på bra fotboll i Sverige är inte dumt alls. Nu gäller det bara att hoppas. Jag tror att det finns stora chanser på den fronten.


Avgå Leila Freivalds.

Motto

Såg just en presentation av en kille på www.backpacking.se.. Sist stod det: "Glöm inte att göra någon glad idag."

Jag tyckte det var ett väldigt fint motto att gå efter. Jag ska göra minst en person glad varje dag. Det kan ju inte vara så svårt?

Manliga skönhetsideal?

Läste just en rolig artikel på aftonbladet.se
http://www.aftonbladet.se/vss/stockholm/story/0,2789,745545,00.html

Den handlar om hur män ska bli snyggare. Ganska läskiga svar från utfrågnignarna om jag får säga det själv. Män ska inte använda lotion. Ack ack..

Finns det så många män som är så mycket värre än jag?

Blää

Idag har varit en jobbig dag. Har pluggat hela dagen och sen skulle jag gymma men det gick bara inte.. Blev yr och konstig så jag gick hem.. Nu väntar jag på att jag ska iväg till Fridhemsplan och möta pappa för en middag..

Det är kallt ut. Bäst att jag inte glömmer mössa och vantar.

Mitt svärd!

Inatt, eller tja snarare imorse, körde jag DM north och fick två platedrops! Så grymt! Mer fire resist till mig! Kul var det, det gick fort och kostade bara några silver i repair. Mer sådant.

Idag ska jag döda Onyxia för första gången och få mitt Quel'Serrar! Grymmaste tanksvärdet! Me want! Har ju haft boken sen lvl 56 så det är hög tid nu. :)


Mår för övrigt lite bättre idag men spelar inte badminton för säkerhetsskull,

På väg att bli sjuk?

I torsdags hade vi capspub.. Roy och jag bestämde oss innan för att göra vårt bästa för att vi skulle möta varandra i finalen. Detta gick galant och efter att ha capsat ut den ena efter den andra så möttes vi i en 7 glas pc. Jag ledde men det slutade med att jag missade andra kapsylen på sista glaset så att Roy vann istället. Men det var jätteroligt och det är ju inte helt fel att komma tvåa! :)

Sen fortsatte vi att köra PC och det är ju allmänt känt att man byter baciller med varandra i PC, vilket kan vara grunden till att jag mår som jag gör idag. Igår, fredag, på kvällen när jag kommit in till Molten Core och skulle raida började jag känna mig riktigt dålig. Kände mig febrig. Men det gick över efter några timmar. Tack och lov för det.

Men i förmiddags när jag fick SMS av Nina som frågade om jag ville hänga med till IKEA, så kände jag mig jätterisig i halsen. Det är inte alls bra. :( Får ställa in badmintonen imorgon. Blää.. Jag vill ju spela!

Nina och jag köpte lampor idag! Jättehäftiga! Har det tokmysigt nu i min lägenhet med adventsljusstake, moonberry, en sprötlampa och en spöklampa. :)

Ska nog isolera mig med te och glögg. :)

Late at night

Now I'm here a late night again
Still wondering what the hell I do?
It starts to be quite insane.
Playing my cow who says moo.

Omg, my poem! :D

Jag spelar för mycket. Jag har inte lust att göra nått annat. Måste verkligen ta tag i det här nu. Annars skiter sig allting. Crappy world. Vad vill jag göra egentligen? Inte det jag gör iaf. Inte för femton öre. Plugga är inte min grej. Åtminstone inte till dataingenjör. Usch.

Well. Enda anledningen till att jag inte spelar nu är att det är maintainance. På torsdag. Då. Ska jag börja med att ta tag i mig själv.

Imorrn ska jag till Melanders fisk och äta firre med pappa och farfar. Ska bli riktigt trevligt. Nu ska jag försöka sova. Som att det skulle funka. :(


Julfest och WoW

I fredags var det julfest i skolan och det var helt vansinnigt roligt. Nina kom hem till mig efter jobbet och vi spanade i resebroshyrer och drack grolsch innan vi gick till puben. Det visar sig att vi kom nästan sist och satte oss ner vid ett bord med grabs som vi inte kände. Till Ninas förtret började dom fråga mig om hur det går för mitt WoW-spelande. :) Ack ack, att folk inte lär sig.

SIttningen var ganska livlig men Nina och jag fick tyst på folket när vi spexade faktiskt, genom att sjunge Punsch-bröstsången och sen Hata ciderlåten. Det blev populärt! :)

Vid nio var sittningen över och vi började festa på allvar. Världens drag var det! :) En riktigt lyckad fest om jag får säga det själv. Fast jag råkade hamna mitt i ett bråk mellan en tjej som jag inte känner särskilt väl och en kille jag aldrig träffat förut och det slutade med att tjejen fick följa med mig hem. Hon behövde nån som tog hand om henne och det gjorde jag. Stackars tjej. Hon var tydligen gladare på kvällen sen hörde jag, så vem vet, det kanske löste sig?

---

Det var i fredags det. Resten av helgen har jag ägnat åt att spela World of Warcraft. Fick vara med om något historiskt! En Ewing Oil-raid till UBRS! Det var bara vi från guildet och vår danska vän Dawnie från Silent Night som raidade! Hur kul som helst och ingen wipe! Var ensam warrior igen. Ensam att se till att hålla aggro.. Mmm men det gick bra. Som vanligt. Tycker själv att jag blivit mycket duktigare som tank den sista tiden. Kanske är det en del så för att Roggy faktiskt har spelat sin rogue och låtit mig tanka i instanser den senaste tiden. Riktigt schysst av honom. :)

Eftersom jag själv fick hjälp med Onyxiaprequest så hjälpte jag till när Grim, Tugg å Dawnie ville ha min hjälp igår natt. Vi hade verkligen jätteroligt hela natten! Det var vi och Facemeltor och jag känner ju inte dom IRL utan bara genom spelet sen i april. Fick reda på att Mort hette Andreas och hade 12 blommor hemma, att Olle och Sara bodde i en lägenhet bara 10kvm större än min och lite om hur de träffades genom Mud en gång i tiden. Blev lite mer personligt. Det var så kul att jag inte gick å la mig förrän närmare sex i morse. Så kan det gå.

---

Nu ska jag pynta Moonberry, min palm! Får se hur det blir :)