Åhhhh tempo!

Här händer det grejer!

1. Farfar ska flytta! Gosh vad sweet! Till en lya på 70 kvm vid Gullmarsplan. Ser hur fint ut som helst och härligt att se honom så positiv. Nu ska jag bara lyckas tränga igenom med mina argument om att han ska slänga alla gamla möbler han har och köpa nya, fräscha så att det passar in i nya lägenheten. En gång i livet i alla fall, okej farfar? Kom igen nu! =P
2. Jag ska till Göteborg fredag morgon. Leos och min flight går 07.00 från Arlanda och vi landar redan klockan 08.00 i Götlaborg! Mitt gamla hem! Mina gamla kompisar! Ska bli skoj! Har redan planerat in hela veckan, förutom onsdagen.

Fredag: Leo och jag ska hämta ut nummerlapparna, träna kanske, vem vet, kanske även gå till Liseberg och åka Flume ride. Sen på kvällen blir det familjemys och middag med mina päron.
Lördag: Göteborgsvarvet klockan 14! Oj vad hemskt! Jag är inte tillräckligt tränad och har druckit bärs istället. Men men, runt kommer man väl alltid! På kvällen efter halvmaran blir det After run-party med mina kompisar som också har sprungit.
Söndag: Leo flyger hem. Släktfest för mitt kusinbarn Andreas fyller år.
Måndag: Promenad med Magnus och därefter grilla, dricka champagne med honom och hans tjej!
Tisdag: En dag tillägnad bara min mamma och mig själv!
Onsdag: Tom! Vem vill leka?
Torsdag: Leka med Anna, min äldsta vän, och på kvällen flyga hem för jag råkar jobba hela helgen.

Men det här blir skitkul!

Sommarvärme i stan!

Vilken helg det var! Helt dunderkul och makalöst väder! Man stektes i 25 grader! Härligt! Naturligtvis firade jag min helg med mina vänner utomhus!

Fredag: Jobbade och hade lära med Magda! Skitkul! Dessutom spenderade jag 25 minuter att prata om intressanta saker med en trevlig tjej som jobbade i guldporten! Softish! :) Efter jobbet åkte jag till Mariatorget och mötte upp med Thomas, Max och hans polare. Tillsammans gick vi till Skinnarviksparken och drack några öl och drog sedan vidare till Debaser. På vägen hem stötte Thomas och jag på min kollega som stod i dörren. Var kul att träffa på honom!

Lördag: Thomas sa på fredagen att idag skulle vi sova så länge, och så blev det. Sååå härligt! Sen blev det stressigt för att hinna till systemet och iväg till våra appointments. Thomas skulle träffa Crushers i Tanto och jag skulle träffa Nina vid KTH för att titta på Quarnevalen. Nina överraskade mig med att ta med en "Bucket of fun" som var just precis en sådan! En röd hink med ölkorv, såpbubblor, drinkparasoll, studsbollar, öl, trocadero, pingvinstänger, vattenpistoler och annat smått och roligt! Oj vad skoj det blev! Vattenkrig resten av dagen! Lite polare joinar oss och vi har det trevligt där i hörnet Valhallavägen/Odengatan.
        Därefter lyckades jag släpa med mig min bakfulla bästa vän till Tanto och joinade upp med resten av gänget! VATTENKRIG! BUBBLES!!! STUDSBOLLAR!! Och dessutom barfota! Där spenderade vi några toppenroliga timmar tillsammans! Det enda som inte var toppen var kön till toaletten. När Tanto blev kall och folket droppade av möttes vi upp i Thomas lägenhet för gemensam avfärd mot Sumpan och hem till Mats och Lina! Där spenderade vi resten av natten med att spela Nintendo Wii och dricka vin i jättestora vinglas (tvåhandsfattning!).

Söndag: En ny sprudlande dag! Idag på havet i Thomas båt, Märta! Thomas och jag fick sällskap av Max och hans tjej Sara. Toppentrevlig dag i solen! Galet varmt även idag! Vi åkte från Vaxholm in till Stockholm, spanade in Hammarbyslussen och Grönans bergochdalbanor. På väg tillbaka stannade vi för en fiskestund och Thomas var den enda som fick fisk! En gädda och en fisk vi inte kände igen. Skojsigt!! Vid femtiden blev vädret sämre, det blåste upp och blev kyligare. Då åkte vi hem och slackade resten av kvällen. Bara kramas, fixa ihop till en sallad och titta på Robin Hood.

Sammansfattning av helgen: Det är bra att ha det bra! Men det är ännu bättre att ha det bäst!

05.45 på T-centralen

Clara hasar upp från perrongen ut mot plattan. (Det blev en whisky för mycket igår under whiskyprovningen hemma hos Nina, och på tok för sent. Men det är ju vår, så vem bryr sig om för lite sömn?) Clara känner sig både sunkig, ful och trött. 

En skäggig kille som såg ut att bara hänga på T-centralen börjar gå bredvid mig och säger något, som jag ber honom upprepa då jag lyssnar på Insomnium i min älskade iPod Touch (han heter Muddy förresten, min iPod).

Randomkille upprepar: "Vi kanske kan fika någon dag? Eller du kanske har en kille?"
Clara (fattar att hon hört rätt genom iPoden i alla fall): Ehm, jo jag har en pojkvän."
Randomkille: "Då kanske det är kört för mig i alla fall?"
Clara: "Ehh, jaaa..."
Randomkille: "Men om min kompis har fest, kanske jag kan ringa dig?"
Clara: "Njae, jag tror inte det..."
Randomkille: "Nähä, men du har snyggt hår! Hej då!"
Clara: "Hej då!"

Det här är ju andra "raggningsförsöket" den här veckan! Är det mina hårklämmor som väcker randomkillarna till liv? *konfunderad*

Ikväll kommer Thomas äntligen hem!


Eftermiddagsöl i Kungsan

Jag älskar våren ännu mer nu! När man utan att tveka kan kränga några bärs med vännerna i stan trots att man ska upp och jobba klockan sex imorrn! Det liksom gör inget! För på något konstigt sätt kommer man hursomhelst att må jättebra imorgon när man vaknar, för att man hade så skoj igår och att det är sol!

Fantastiskt att träffa er igen, pojkar! Jag har saknat er något oerhört! Härligt att veta att ni fortfarande är lika underbara som alltid, och alltid ställer upp! Kärlek!

Ett leende vinner man på...

...åtminstone om man gillar kaffe!

Kom ut från jobbet med världens största leende på läpparna efter en kul eftermiddag! Så kommer det fram en randomsnubbe:
R: "Heej, hur mår du?"
C: "Jag mår bra tack, själv?"
R: "Bara fint, jag är lika glad som du, får jag bjuda på en kaffe?"

Jo man tackar ja! Den var ny! 

Jag tackade så mycket för erbjudandet, men tackade nej och jag därifrån, med om möjligt ännu större smajl på läpparna! :)

Nu ska jag träna!

Livet är för kort för att inte leva varje dag som om det vore den sista!

Så känner jag just nu! Man ska ha det bra! Man ska ha skoj! Göra vad man känner för utan dåligt samvete!

Imorrn är det tisdag och då jobbar jag från 6-14 som idag. Och det gör jag även på onsdag. Och på torsdag. Sen jobbar jag äntligen kväll på fredag! Men trots att jag jobbar morgonpass så är det värt att träffa vännerna över några öl. På Thanks God It's Friday i Kungsan! TGIT! Thanks God It's Tuesday!!! :D

Var ute och sprang idag med kroppen var trött och sliten, luften var varm och jag var törstig. Men det var härligt ändå.