This is for you, Jen

Yesterday evening was really amazing. Started to play a bit on my blood elf priest, which now is my highest leveled character on Twilight's Hammer (EU). The day before I asked Jen for an invite to Outlanderz and I got it. Just being there, back with two of my top 3 favourite girls, talking and missing the old times, was really nice. I was on SoulCrushers' teamspeak talking to the boys while playing Awwggroo, but felt like no, I wanna skypechat with old friends!

The only one online at that time was Mika, my precious finnish friend, but he didn't respond to my call since he was watching a movie. A couple of minutes later she was there! Jen! My lovely wife! Of course I had to call the girl since we haven't been chatting for ages! And the poor girl was so tired! :)

Then in the middle of Scarlet Monastery, where I was the healer, my group pulled two groups of mobs, I'm sort of yelling at Jen and Mika is calling me up! So while trying to fix all that we wiped! Haha! But who cares! Because then I got a scype conversation with my lovelys!

There we were, three persons who were talking to each every day this autumn, but now haven't been speaking to each other for a couple of months, and at once, it was just like before! Chatting, singing and laughing just as before! And that feeling was just wonderful! I had a hard time to fall asleep that night, just thinking of that feeling.

Jen, you really mean a lot to me! Even if we haven't met, it's like we're sisters! I'm having so much fun with you and I'm really looking forward to level up my priesty with your mage and spending some hours laughing on Skype with you! I totally hope I will meet you in the real world soon. Having some beers, fooling around! Because with you, it doesn't care whatever we're doing! It will be great however! :)

Thanks for being you..
Talk to you soon, my dear wife, Jen! :)

All my love, Aggro xx

All denna dötid

Man måste ju spendera den på något vis. Det kan man göra genom att läsa en bok, städa lägenheten/villan/skrubben, diska, blogga (jag har haft en himla massa dötid den sista tiden, märks det? ;) ), youtubesurfa (alt spela in en youtubefilm där man spelar posthorn och lägga upp den på youtube), eller också kan man spela datorspel.

Jag spelar datorspel. Sedan tre år tillbaka har jag spenderat all min döda tid åt att spela World of Warcraft. Det har inte bara varit roligt under denna tid. Jag har lagt ner timmar på att grinda tråkiga saker, hänga i Orgrimmar/Shattrath, questat quest jag inte vill göra eller försökt klara instanser som tydligen är för svåra för att vi skulle klara. Och jag avskyr att ha tråkigt! Jag vill konstant ha jätteroligt i mitt liv! Dessutom när en stor mängd människor från olika delar av världen, där alla har olika mål med spelet vi spelar, möts, så blir det även en hel del drama. Jag har inte klarat av alla människorna jag har spelat med. Jag har varit med om stora bråk och lämnat guild flera gånger, kommit tillbaka, slutat raida och allting.

Så det senaste dryga året kan jag inte säga att jag har haft så kul in game. Jag blev ofta irriterad över hur tråkigt och enformigt det var (och då ska jag även ge mycket credit till Blizzard som gjort spelet så häftigt att man kan göra massa tokigheter som är helt onödiga :) ). Men visst har det varit vissa ljusa glimtar, som att spela instanser med SoulCrushers och naturligtvis spela med mina flickor J och K samt mina crazy finnish friends (ska för övrigt på lunch med en av dom om en timme), eller med alla andra underbara in game pals från hela världen.

Igår däremot. Igår kom det en ny patch till Azeroth med en ny area, nya quests, en ny 5-manna instans och en ny raidinstans. Så där stod vi, fem äventyrslystna SoulCrushers och skulle testa på den här nya instansen på normal mode. Vi tänkte att det här dansar vi igenom lätt! Men det gjorde vi inte. Vi whipade (dvs alla dog) säkert 10 gånger, men ändå, det var såååå roligt! Jag njöt av varenda sekund därinne! Vi hade ingen aning om vad som hända skulle. Så igår, hade jag verkligen jätteroligt på min dötid för första gången på ett år!

Tack grabbar!

Men i övrigt, det är dags för mig att gå vidare till ett nytt spel. Age of Conan eller Warhammer online. WoW och jag är klara med varandra.

Tänkvärt

Längst ner, insprängt bland dödsannonserna i dagens Svenska Dagbladet så stod det ett tänkvärt citat:

"Det finns ingen så fattig att han inte kan hjälpa
och det finns ingen så rik att han inte behöver hjälp."

Och nu kanske ni undrar varför jag läste dödsannonserna och det ska jag förklara för er. Jag har under hela dagen läst precis hela SVD. Jag började från början och när jag väl kom till sista sidan hade jag inte ätit klart min mat. Så jag läste sista uppslaget väldigt noga och på sista sidan var det dödsannonser och detta tänkvärda citat.

Håll i hatten!

Nu mina vänner ska ni få se vad jag och mina vänner pysslade med på gymnasiet! Kungsbacka Tekniska Gymnasium var inte som alla andra skolor och det var inte heller eleverna. På bilderna som följer här så ser ni hur jag, Z och M tävlar i sporten "Stolsbowling". Käglan var den fina palmen och klotet, som ni förstår, var en stol. Så här gick det:

image17
image18
image19
image20

Och till känsliga tittare vill jag bara påpeka att ingenting gick sönder, varesig klotet, käglan eller spelarna.
Testa inte på detta hemma.

Winamp läser mina tankar

Blåbärssoppa-skål på er!

Och sen till detta fenomen. Berättade för några vänner igår att jag hittade en gammal backup CD med massa gamla spännande saker på. Foton, musik, dokument, dikter som jag inte sett på åratal.

Och så kommer jag fram till dokumentet märkt  "Poison", jag öppnar dokumentet och finner texten till Alice Cooper - Poison. Samma sekund börjar Winamp shuffla fram just den låten. Så sitter jag där och undrar hur Winamp kan filura ut vad jag just vill lyssna på.


Garpastrutsar och mockasiner!

Jag tror att bara tanken på all äcklig medicin och skit jag köpte idag, gör att jag mår bättre! Det kan lätt vara värt 200 kronor för att bli frisk utan att använda det jag köpte! Jag gillar inte mediciner. Har svårt att svälja dom där äckliga pillrena av någon anledning. Minns när jag var på Kilimanjaro och slutbestigningen. Då fick jag ont i huvudet av allt syre som min hjärna inte fick. Så tog jag en Panodil. Eller snarare, jag delade på en Panodil, och fick bara i mig en halva. Så svårt har jag för att svälja tabletter. Men det hjälpte den gången i alla fall. Mådde prima hela vägen upp till 5895 meter upp i luften. Så här glad blir man då:

image16

Och en fin tavla blev det också. Som jag ska hänga upp i sommarstugan. Kommer bli fint till mina afrikanska souvenirer.
Nu har jag hamnat i ett sådant där "Total boreness"-tillstånd. Slappspelar World of Warcraft, min lilla fjant-rogue. Hon har ett fint namn dock, MacKenzie! Och så är hon grön. Men i stort sett ganska fjantig. Och jag har tråkigt.

Garpastruts!!!

Jag har infört ett nytt ord till mitt språk! Undra bara vad det betyder! Får återkomma med det lite senare. Krävs ju att man lägger ner omtanke på innebörden på orden.

Tills dess vill jag bara säga:
APETCHÖÖ!!Nä jag tar tillbaka det där! Mina fingrar skriver utan att jag hinner med! En garpastruts med mockasiner måste jag alltså hitta på vad det är för något. Hmmm.. Undrar om google kan hjälpa mig.

Garpa är alltså ett trädgårdsmöbelföretag från London.
Garpa står även för Global Alliance of Rapid Prototyping Associations. Mjae det ringer en klocka. Det där känner jag igen på något sätt.

På något outgrundligt sätt kommer jag att tänka på en Harpa, men det är ju något helt annat. Det är det instrumentet som änglarna spelar på i himlen.

En garpastruts är alltså en hårig trädgårdsstol med långa ben samt mockasiner. Givetvis sparkar den hårt också.

Tack för mig.Det var mörkare förr

Just nu lyssnar jag på David Foster och läser gamla dikter och tankar från 2000 till 2002 som fortfarande finns undansparade på en CD-skiva. Och nyser. Det gör jag också. Men lägg av! Sluta nu!! Jag hatar när det kittlar i näsan.

Det här skrev jag när en gammal vän drog ner mig i hans knä mot min vilja, som tillsammans med en massa andra små saker gjorde att jag bröt kontakten med honom.

Avbruten kvist
Aggressioner från ingenstans
svämmar över och dränker mig.
Jag blir vild, galen och tokig,
och lägger energi för att slippa dig.

Nu får det vara nog!
Jag orkar inte mer!
Vi funkar inte ihop!
Jag tror visst att du förstod.

Vi funkade inte ihop,
så det var lika bra.
Det känns som att något behövs,
som ett nytt dop?

Ingen idé att börja om från början.
Vår vänskapskvist bröts av,
och här kommer vinden och blåser iväg,
det sista lilla vi hade kvar.

Adjö.
-sacrfice 25 maj 2002

Vad jag tänkte på när jag skrev den här dikten har jag ingen aning om. Verkar som att jag förlorade en nära vän.

Black bird
I stand on the mountain close,
close to the sea.
I'm looking at the dark sky
and I see a black bird fly.

There are stars lightening
and it's really, really cold.
I'm freezing, but stand still
and just look at the black bird.

The black bird is flying around
and then it's flying down to me
and grab my heart away.
This is the last time I see the bird.

Bye.
-sacrfice 19 december 2001

På en nyårsnatt skrev jag tydligen en väldigt mörk dikt.

Black is the color
Black is the color
Black is the power
Black is some people
Black is some music

Dark is the night
Dark am I inside
Dark is the poetry
Dark is the life

Death is dangerous
Death is beautiful
Death is the happiness
Dead am I

-sacrfice 31 december 2000

Oj! Nu hittade jag en väldigt fin dikt om en bror.

Bror
Vem står en närmast,
om inte ens bror?
Vem älskar man mest,
om inte ens bror?
Vem finns alltid där,
om inte ens bror?
Vem tar man för givet,
om inte ens bror?
Vem försvinner från syster,
om inte ens bror?

-sacrfice 22 mars 2002


Sjukdom, bloggande, telefonhat, MSN-bojkott och lite mer!

Just nu är jag sjuk. Igår var jag också sjuk. Och i förrgår. Och i förrförrgår. Men idag är jag så sjuk att jag inte kunde gå till jobbet. En sådan sak har inte hänt mig sedan jag började på jobba i juni. Det suger att ha feberfrossa och dunderförkylning och känna sig rysligt svag.

Tog mig en promenad till Globen för att komma därifrån med medicin för 200 SEK och sedan handla sjuk-mat för 300 SEK. Så den här dagen har redan kostat mig 1000kr eftersom jag missade åtta timmars inkomst på jobbet. GETPUNG säger vi om det! GRRR!!

Under promenaden hamnade jag i ett spännande tillstånd. Satte på mig långkallingar, jeans, tröja, vinterjacka, halsduk, handskar samt vinterkängorna och när jag pulsade fram genom snön så frös jag och svettades samtidigt. Så höll det på så. Kändes oerhört konstigt.

Men nog om det. Det är inget kul att prata om sjukdomar!

Kan prata om en tjej, vars blogg jag läste igår på
DN.se. Den här tjejen Susanne Möller är spelrecencent på DN och bloggar om sitt liv som datanörd. Jag läste flera sidor i hennes blogg och jag kände att wow den här tjejen är ganska lik mig! Visst hon kan spela jättemycket fler spel än jag, och brinner för detta lite mer än jag gör, men ändå! Hon gillar Apple, dreglar efter en MacBook pro och skulle kunna döda för att få en iPhone. Dessutom spelar hon givetvis World of Warcraft som horde. Jag måste bara hitta hennes blogg igen, så ska jag länka till den. Klart läsvärd om man har dator- och tvspel som intresse.

Igår var bloggdag nummer ett för mig! Blev jättesugen på att skriva efter att ha läst flera stycken bloggar. Men när jag väl skulle slå mig till ro i mitt sjukdomstillstånd så gick det inte! Låg i min säng med huvudändan uppfälld, med MacKenzie i knät och skulle bara logga in då mitt Safari kraschar! Jag startar upp webläsaren igen och loggar på blogg.se men den kraschar igen. Och är man sjuk så klarar man inte av motgångar. Så det blev till att lägga datorn på golvet och sova. Sova ända till kl 06.10 när D ringer från jobbet och undrar hur han ska kunna logga in på datorn. Ack. Somnar om och vaknar igen kl 9.10 av att telefonjäveln ringer FYRA gånger! Långt, ihållande och galet högt! Borde prata med farfar om den där ljudförstärkaren. Jag kommer dö av hjärtstopp om jag måste vakna på morgnarna av den där fruktansvärda signalen. Jag vinglade dessutom upp den fjärde gången för att svara och be dom lägga av. Men när jag väl kämpat mig dit så la han/hon på luren.

TELEFONER ÄR AV ONDO!
Och angående telefoner så har jag ju lyckats bli av med min värsta telefonskräck. Okej, det var läskigt att ringa till arbetsledningen och sjuka mig igår, men jag gjorde det! I normala fall hade jag nog gått till jobbet ändå bara för att jag inte vågade ringa. Inte bra. Eller jo, jättebra att det är över!
    Men den senaste tiden har jag haft en del långa telefonsamtal med T. Så också alldeles nyss. Och efter 39 minuter behövde han packa resväskan och lägga på. Och så avslutar han med: "Hej då! Puss!", varpå jag bara säger nej och totalvägrar!
    Varför då kan man ju fråga sig? Och då frågar jag mig, varför har jag så svårt för detta?! Jag tror att det beror på alla ens killkompisar man har haft genom åren som avslutar sina samtal till sina flickvänner så, och jag har alltid tyckt att det låter så fånigt. Och när en fd arbetskamrat börjar sina telefonsamtal med: "Tja, hur e leeget?" till alla han pratar med och sedan om det då är hans fru, så avslutar han sitt precis likadana samtal som till alla andra, fast med ett: "Puss" på slutet, så höll jag på att gå i taket!
    Okej, jag vet, jag har ingen anledning, mer än att det låter så patetiskt fånigt! Så jag fortsätter att totalvägra!

Jag är envis som få och bestämmer jag mig för något så förblir det så. Har man dissat en hel nation för att dom vann över Brasilien i Fotbolls-VM för många herrans år sedan, så kan man väl dissa ett uttryck också. Och jag dissade MSN messenger i många herrans år, och skulle helst fortsätta med det. Mjo. Varför inte. Vad irriterade mina vänner skulle bli! Muhahahaha! Kan vara värt det! Oh yes! Under den här veckan ska jag gå tillbaka till bara ICQ!

Nu ska räven raska vidare! Dags att höja volymen på musiken och dricka lite mer nyponsoppa!

Ikväll är det fest!

Och det ska bli så galet roligt! Att festa med dom där grabbarna är SoulCrushers är bland det roligaste som finns! Lika roligt som att partaja med Ninja and my gang!

Sjätte tunnan är ju mitt favoritställe också, ska bli ännu roligare.

PARTY!!

Förresten så hade jag en rolig dröm inatt. Eller rolig och rolig. Men udda! Jag drömde att Ninja och jag hamnade i fängelse i Israel. Och brottet vi hade begått var nått litet skitbrott! Men dörren var öppen så efter ett tag lyckades vi rymma! Så nu vet jag det! Om jag hamnar i fängelse på min resa så kommer jag komma ut därifrån! :)

Tjing!

Och...

...där gick det över!!


Känslostorm!

Detta datum ska jag inte lägga på minnet, torsdagen den 13 mars 2008. Dagen då hela mitt huvud och hjärta bryts upp. Just nu känns det jättekonstigt. Av två anledningar:
  1. David, min första kärlek, skickade bilder på sitt nyfödda barn.
  2. Chris, min senaste kärlek, har skaffat en ny tjej, enligt utsago från Poddy.
Och allt detta får jag reda på inom loppet av två timmar.
Det är två avslutade kapitel av mitt liv. Men samtidigt är det mina två största, mina två riktiga kärlekar.

Det gör inte ont. Jag är inte ledsen. Jag är ju inte kär i dom. Men det känns någon viss tomhet.

Men det kommer vara över till imorgon så det är ingen fara! Kände bara att det här vill jag skriva av mig! Det här ska sparas på min blogg i alla oändlighet! ;D

Hejdå!