Halva familjen är 08:or!

Välkommen till Stockholm, kära bror! Jättekul att du äntligen kom hit! Kul att luncha med dig idag även om det blev lite småstressigt. Men imorrn! Då kan vi softa och ta det lugnt och njuta av livet! Underbart! Jag är så glad!

Hur vänder man Afrika?

Igår efter jobbet hakade jag på Nina, Millan och Mark på krogen. Det var riktigt schysst faktiskt! Mark berättade om hur hans familj blev bortkörda från sin farm i Zimbabwe under Mugabes jordreform. Det är ju just den biten som intresserar mig mest i hela Afrika. Zimbabwe och dess ledare. Så han och jag diskuterade om hur Afrika skulle bli bättre. Båda var överens om en sak: Lyft fram kvinnorna! Dom är så otroligt starka!

Fick oväntat en ledig dag idag för en stor bokning på Äventysbanan blev avbokad. Både skönt och inte skönt. Under lördag och söndag spenderade jag 26 timmar på jobbet. Så man blir lagom väck i skallen.  Men inte fick jag sova imorse. Klockan åtta började målare fixa i ordning med fasaden på lägenheten. Så jag fick höra pip pip pip pip hela morgonen när de ändrade ställning på kranen. Huvudet höll på att sprängas i tusen bitar. Gick ju inte att sova till det där. *suck*

Imorrn blir det arbeta på Äventysbanan igen. Blir skoj! Sen ska jag hoppa in i kontrollen på NK på söndag. Var iofs dumt att gå med på det, eftersom att Barba har fest på lördagen. Men det går inte att tacka nej till 12.5 timmar med OB! Inte i min värld. Jag behöver alla pengar jag kan få. Så är det bara.

Resa. Sen tänka igenom vad man vill göra med livet.

Dazed and confused

Jag börjar bli alldeles förvirrad. När jag jobbade i förra veckan hade jag aldrig koll på vilken dag det var. Sen blev det lördag och det var upp och jobba tidigt. Efter det så blev det fest och på söndagen vaknade jag 13.20 helt matt! Var bakfull och seg hela dagen. Kul på sin enda lediga dag. När jag vaknade imorse av väckarklockan trodde jag att det var söndag men insåg att sheit, det är ju måndag! Huvudet är helt knasigt. Känner mig yr. Och nu kommer två tunga veckor.  Tur att jag tog ledigt från äventyrsbanan på onsdag.. Hade blivit för tungt annars. Jobbar 7 dagar, ledig en, jobbar en, ledig en, och sen jobbar jag hela veckan igen. Känner mig helt borta..