God fortsättning!

Glömde ju önska alla en riktigt god jul så nu blir det till att önska en god fortsättning och ett gott nytt år!

Återkommer vid nyår med årsresumé!
Nu är jag tillbaka från fem härliga dagar i Vilshärad! Juldagar blandade med mycket kärlek, glädje men även sorg!
Johan, du finns för alltid i våra hjärtan! Du är alltid en del av oss!

En weekend i London

Det var en riktigt mysig weekend i London. Chris mötte upp mig på Heathrow i fredags eftermiddag och sen hade vi en mindre charmig 2 timmars biltur genom hela London, men lite sightseeing är ju aldrig fel. :)

Planen var från början att vi skulle gå på iMax och titta på 3D-bio på fredagskvällen men dessvärre var det fullbokat. Istället blev det en soft kväll med härliga klassiska filmer.

Lördagen spenderade vi tillsammans med World of Warcraft-vännerna Nick, Sam och Mark samt Chris vänner Gary och Allison. Var riktigt trevligt! Kul att träffa nytt folk!

Söndagen var ännu slappare än fredagen. Var precis vad jag behövde. Bara mysa med pojkvännen och ha det bra. Undrar när vi ses nästa gång. Vi sa att vi skulle tänka ut något efter julen. Verkar smart! Åka till sommarstugan och vila upp mig är precis vad jag behöver. Är så fruktansvärt trött i huvudet och behöver vila upp mig totalt.

Fyra dagar kvar! Nedräkning pågår! Hehe! Och så julklappar på det! Gaah! Jag orkar bara inte! Får fixa i Halmstad, för nu handlar det om att överleva varje dag här. Utan att falla ihop i en pöl.

Rekordvecka!

Till att börja med: Jag har äntligen blivit av med mina onda vinterdepression! Trivs verkligen inte med att vara nere. Känner mig bara tråkig och som en börda på folk. Men nu är det uppåt igen!

Men jag håller på och sliter ut mig. Den här veckan jobbar jag extremt många timmar. Slår mitt förra rekord som låg på 55 timmar tror jag. Den här veckan ligger på 65,5 arbetstimmar. Dubbla pass i måndags, extrapass igår på min lediga dag. Sen min vanliga jobbhelg. Jag är slut redan nu! Har dessutom en förkylning dragandes som inte gör det hela bättre. Började må bättre i onsdags när jag var ledig.

Igår jobbade jag som väktare i Sergelgången (väldigt nära NK). Det var lite annorlunda mot mina vanlig arbetsuppgifter. Och så fick jag min första låsning. Men min förkylning blev inte bättre av det. Så nu är man tillbaka igen där man började. Min morgonhelgkollega är sjuk sedan en tid tillbaka och hur ska jag klara mig utan honom hela helgen? Jag som börjat vänja mig vid våra morgnar. Men det är ju viktigare att han blir frisk. Men ändå! :)

Om en vecka åker jag till London och hälsar på Chris och hans vänner (vilka är mina World of Warcraft-vänner också). Det ser jag verkligen fram emot! Wee!! Nä om man ska sova lite och vila upp sig?

Sjukskrivningar på jobbet

Ack ack vad mycket extra jobb man får nu! Förra veckan tog jag igen en hel dag på extratimmar på tre dagar. Idag har jag jobbat dubbla pass. 06.00-21.30! Det är 15,5 timmars arbetsdag! Och så tre timmars sömn till det och ingen aptit samt förkylning! Mår jättebra. Jag lovar! :o