HÅBEKÅ!!!!!

Tjalalalalala!!! HBK!!! Tjalalalalala! HBK!!! Tjalalala! HBK!!!! Tjalalalalalala!

Vi krossade Djurgårn med 3-0 på Örjans Vall ikväll, Helsingborg krossade Gnaget med 3-0 på Råsunda och Bajen lyckades bara spela 2-2 mot GAIS!

Stockholm gråter, min pojkvän pratar inte med mig, men jag är såååå lycklig!!

Dessutom fick jag telefonsamtal från Måns, som jag inte hört av på sex år.. Mjo, tror att min student var senast vi sågs. Ruggigt roligt, synd att jag inte kunde träffa honom dock.. Jobbet fick prioriteras.

Berättade för min arbetsgivare att jag kommer sluta, fick mina utbildningsbevis från mitt förra bolag och hade en spännande eftermiddag med C i Bromma, en tjuv och två små minderårig pojkar som stoppade leksaker i fickorna. Alla fick sig rejäla tankeställare..

Trots att jag är skittrött efter att ha varit uppe sedan tjugo över fem imorse så var det en superbra dag! När jag väl fick lämna jobbet.

Kunder

Kunder kan vara alldeles förskräckliga, knäppa, egotrippade, elaka, jobbiga men de kan även vara alldeles, alldeles underhållande, charmerande och snälla!

Häromdagen kom det förbi en svart man utan att handla något. Han stannade vid kassalinjen och sa till mig:
"Om jag inte skulle stannat nu och sagt hej till dig så skulle jag inte kunna sova en blund i natt. Idag handlar jag inget, men nästa gång jag kommer så ska jag ragga upp dig!"

Idag satt en kollega och jag i kassorna längst bort och fick därmed inte så många kunder, men en kund som fick oss konfunderade dök förbi kassa 10.

Min kollega A: "Egentligen får man inte tejpa ihop varorna innan jag har kollat igenom att det är samma varor allihop."
Manliga kunden: "Skjut mig...."
A: "Va? Ska jag skjuta dig?"
*inget svar*
A: "Har du vaknat på fel sida och har en dålig dag idag?"
*inget svar*
Men när han lämnar kassan tackar han A med världens största smile och säger hej då.

Ja man kan utan vidare säga att kollegorna och kunderna är det bästa med jobbet! En kund sa idag att han var så nöjd med vårt varuhus för att servicen var så hög och sortimentet var så stort. Sådant blir man jätteglad av att höra!

Jag är trött. Jobbade tre timmar extra i fredags, och 11 timmar i kassan är ganska tungt. Började se i kors och när jag äntligen fick gå hem var klockan 20. Då ringer älsklingen som också jobbade över, fast i Skärholmen, och frågar om jag kan möta upp honom vid någon tunnelbanestation och köra hem bilen från stan. Det var inte alls vad jag kände för, men eftersom att han är så oerhört schysst mot mig kunde jag ju inte säga nej, så jag gjorde detta och fick hans whiskyflaska som tack. Hade farligt roligt med whisky, skype, Warhammer Online och mina vänner från Norrland och Norge!

Imorrn ska jag jobba, men sen är jag äntligen ledig två dagar! Blev en tung vecka, upp emot 40 timmar. Phew!

Nu så!

Nytt jobb med start 1 juli! Och resor ingår i jobbet! Tjohoo!!

TGIF

Inte syk längre.. Ska till jobbet ikväll och sen blir det partaj!

Syk

Hupp då mår man dåligt då.. Huvudet är trasigt..

Repeat

Åhhh nu blir jag sådär tjatigt uttråkad! Jag har varit i Sverige i två månader och nu kommer den där normala tristessen som varit så välbekant tillbaka. Nu har jag jobb vilket är bra. Men det är liksom samma sak hela tiden. Man vaknar av väckarklockan, tar sig en dusch, äter en skål flingor, sätter sig på tuben, byter till buss, byter om, jobbar, går på lunch och äter resterna från igår, jobbar, byter om, går hem, leker med datorn / tittar på tv. Jag kan ju inte göra något åt min situation heller då jag inte har några pengar.

Livet är tillbaka på repeat efter bara några månaders break. Suck.

Silence! I kill you!!

Ikväll har Jürgen och jag varit i Kista och sett Jeff Dunham live! Först plockade han upp Walter den sura gubben. Därefter dök den döda terroristen Achmed upp. Senare Peanut den där lila vad-det-nu-ska-föreställa, i sällskap med Jalapeño. Och sist fick vi ett extranummer med Bobby! Och Jeff blev både paff och imponerad när publiken skrek replikerna innan han själv sagt dom! ;) 

Det var verkligen helt toppen!! Lång show också!

Ett kylslaget Råsunda

Jag mötte upp HBK-spelarna när de kom med bussen till Råsunda, blev bara kallad för bonde fem gånger och ombedd att dra åt helvete en gång. Dessutom blev vi i HBK-klacken kallade för Djurgårdsjävlar och gris, ko, Halmstadbo.

Emelie och jag blev glatt överraskade av att se så många HBK-fans som tagit sig till denna kyliga allsvenska premiär på Råsunda. Det var både trumma och megafon med. Vi placerade oss lite diskret bakom "Krossa Gnaget"-flaggan och både Palmen och Jürgen såg mig där! Fin placering. ;)

I pausen pratade Emelie och jag med en apfull halmstadbo som bara stod i t-shirt och frös! Han tyckte att gnagarna och djurgårdarna var trevliga, men bajarna sjukt dryga. Sen i andra halvlek kom han igång och började skrika åt alla som föll för fetton! Res på er! Mycket kul hade vi åt honom.

I andra halvlek fick AIK in ett mål och musten gick liksom ur oss alla. Men fyllekajan roade oss fortfarande. Vid ett tillfälle blev det lite hätsk stämning mellan HBK-klacken och några gnagare på västra läktaren. Sen ropade en i HBK-klacken Solna tattare och en av männen i publiken tog så illa vid sig att han gick hotfullt mot staketet och vrålade! Fyra vakter fick ta bort honom från arenan. Sen kom han tillbaka, tittade surt mot oss och sen sprang han ut. Lustig kille!

Trots att Halmstad förlorade och det var iskallt så hade vi kul! Men man har ju hjärtklappning alltså! Sen åkte Emelie och jag till T-centralen och tog en öl och middag på Harry B James och snackade. På bordet bakom oss berättade en man om en flagga där det stod: "Krossa Gnaget" på. Hans sällskap sa: "Näe, skrev dom verkligen så??" Emelie och jag flinade åt varandra.

Vid halv åtta skulle Emelie hem och plugga och jag åkte till Solna och mötte upp mitt fyllo till pojkvän och hans polare. Var väldigt roande även det! Liiiite för många öl där kanske! Nu har han slocknat på soffan... Inte så oväntat kanske. ;)

Himlen är blå tack vare HBK!

Men den är grå här i Stockholm i eftermiddag lagom till allsvensk premiär mellan AIK och Halmstad BK. Ska man ta det som ett dåligt tecken? 

Hursomhelst ska det bli bautakul att gå på match igen! Redan tjugo i åtta imorse åkte Jürgen iväg för att dricka bärs och värma upp inför matchen. Själv vände jag mig och somnade om. Kom hem halv fyra imorse efter att Bulten fick mig att åla mig igenom ett hål i en vägg.. ;)

Men nu laddar jag med massa HBK-låtar på hög volym!! Varje dag som går älskar vi HBK!

Dags att ge mig iväg och möta upp Emelie vid Råsunda!! Guuuud vad jag vill att Halmstad BK vinner den här matchen! Så mycket står på spel! Kommer bli så jäkla förstörd om dom förlorar!

Jag är redo för 90 minuters hjärtflimmer!!

Malmö får tennisförbud

Tjohoo!! Läste precis på DN om att det korkade beslutet att spela David cupmatcherna mot Israel inför tomma läktare gav dubbelt negativt utslag. Dels förlorades ju publikintäkterna och dels åker de på straffavgifter samt får inte anordna DC-matcher på fem år! Tänk efter innan, puckon! Och håll isär idrott och politik, tack! Läs här

Mer då.. Jag har börjat löpträna på riktigt nu! Solen skiner och är varm! Lyckades totalmissbedöma vädret ute när jag skulle springa och sprang de sista kilometrarna i långbyxor, linne och mössa. Såg nog knäppt ut! Jag sprang 8 km i måndags och idag sprang jag ytterligare 8 km, så är uppe i 16 km den här veckan och den är inte slut än. Känns kul! Det är väldigt skönt, men otroligt ansträngande också. Har ju inget vidare till kondition om jag ska vara ärlig. :)

Saker och ting efter väskförlusten går mot en lösning. Har fått tag i extranycklar till lägenheten, VISA-kortet kom med posten igår, ska bara posta ansökning om nytt körkort så får jag det snart också, har kopierat nyckeln till skåpet på jobbet och fått ett nytt passerkort dit. Det jag saknar mest nu är min älskade nepalväska!

Solen skiner och det är vår! Jag är helt sjukt trött efter jobb tidigare i veckan. Imorrn ska jag har ytterligare en pärs, jobba från 06:45 till 16.15. Tycker inte att gå upp vid femtiden.. Bräääk! Men jobbet är ganska skoj! Fast jag får väldigt ont i ryggen och benen, men det löser sig nog med tiden. Lite löpning på det så blir det nog bra!! :)