Eilat, here I come!

Jag ska till Israel! Riktigt dålig tajming med tanke på att Sharon ligger för döden. Skulle inte förvåna mig det minsta om han dog när Nina och jag är därnere.

Men jag längtar något otroligt ! Vi har bokat ett jättefint hotell. Det ser i alla fall fint ut på Internet.
Klicka här för att se
Balkong med poolutsikt för nästan inga pengar alls. Underbart!

Ikväll har jag förstört en hel raid för att jag tar med mig mina pojkar på fest. Ska bli jätteroligt!

Imorse vaknade jag med ett leende på läpparna. För tillfället älskar jag mitt liv. :)

Badmintonvinster

Idag spelade jag badminton med Sigge, Micke och Leo. Härligt att vi dragit igång igen! Sigge försov sig så vi började spela singel. Jag vann båda mina singelmatcher och sen drog vi igång dubbel också. Vann 3 av 4, så sammanlagt vann jag 5/6 matcher. Inte dumt alls! :)

Men jobbigt var det. Å så trötta vi var mot slutet! Sigge slog mig på armen och smashade mig i bakhuvudet.. Blää! =PI torsdags hade jag min första lab i Serveradministration i Lokala Nätverk. Vi skulle progga script i Visual Basic. Phew! Jag har ingen labkamrat i den här kursen så det var ju bara att sätta sig ner och försöka lista ut hur man skulle göra. Efter fyra timmar hade jag bara lite kvar och då såg jag typ i kors. Två okända grabbar satt bredvid mig och vi började hjälpas åt och en av dom, Olof, hjälpte mig med det sista jag hade kvar sen.

Det visade sig att han precis hade flyttat hit till Stockholm från Blekinge. Trevligt! Eftersom att det var pubkväll så frågade jag om han ville komma med och han stannade i flera timmar! :) Trevlig kotte...Igår flyttade Nina och Roy, Stefan, Victor, jag och hennes familj hjälpte till. Vi var snabba och effektiva. Tog oss 1½ timme att flytta ut grejjerna till bilarna, en halvtimme att äta pizza och 50 minuter att lasta in allt i lägenheten. Men jobbigt var det. Efteråt hyrde jag å Roy film så satt vi i hennes nya lägenhet och åt chips och tittade på Eurotrip! Meganice! Nu ska Nina och jag till IKEA!

Slackerhelg

Det var verkligen inte dumt att bara slappa hemma hos Roy hela helgen. Började väldigt fint på fredagskvällen av att jag var alldeles övertrött och hamnade i en sådan där rolig fnitterattack och kunde inte sluta. :)

Lördagen ägnade vi åt World of Warcraft. Vi bytte gubbar så att han fick spela min warrior och tanka i DM north medan jag försökte mig hålla mig undan med hans lilla mage och AoE:a stället! Jätteroligt! Vi dog en hel massa gånger, flera gånger var det mitt fel för att jag är så van vid att stå längst fram och slåss. Det går inte så bra när man har hälften så mycket hitpoints och en bråkdel av samma armor än vad jag är van vid. Splasch! Men skoj var det. :)

I söndags var vi mest sega och gjorde egentligen ingenting vettigt. Nu har vi lärt oss att sova i alla fall. Äntligen! Det behövs verkligen. Tar visst tid att ta igen sömn efter den där veckan efter nyår.

Igårkväll spelade jag med min alt-warrior med mina grabs! Jätteroligt! Bäst var vi! :D Kul att Sigge börjat spela igen. *glad*

Vi lyckades rekrytera en ny gympolare, Axel. Så vi ska mjuka upp lite lugnt med vårt armmarodörpass om en timme. Muhahaaa! :D

Engagemang

Jag var verkligen väldigt upprörd över situationen i Zimbabwe för två dagar sedan och jag kände att jag var tvungen att prata av mig lite med folk på ICQ. Naturligtvis räknade jag inte med någon respons, för det får jag aldrig. Men den här gången var annorlunda. Började snacka med Mort, min snälla guildie som bor i Sundsvall. Han blev tagen av mitt engagemang och skrev ett blogginlägg om detta. Pratade även med Jon och även ägnade tid och intresse åt vad jag hade att säga.

På allvar kan jag säga att jag är rörd över detta. Jag är van vid att folk tycker att jag är helt dum i huvudet som bryr mig överhuvudtaget. Men så är inte fallet. Det finns några ljusglimtar därute.I förrgår fyllde Barba år och jag tyckte inte att vara hemma och städa var nåt man skulle göra på sin födelsedag så jag bjöd honom på bio. King Kong. Tyckte den var riktigt bra faktiskt! Trevligt att träffa grabben också. :)Igår frågade Lillrauk mig på ICQ om det var pub och jag sa att det trodde jag inte. Sen visade det sig att jo, några nya QMISKare hade hört förfrågan om de kunde hålla öppet, så de bestämde sig för att hålla baren öppen. Wehoo tänkte jag! Eftersom att det inte fanns någon reklam ute så snackade jag med alla av mina grabs som var online på ICQ/WoW om de ville komma, och ingen bangade! :)

Själv var jag dunderförkyld så jag hade ingen lust att dricka öl, utan drack Oboy och sockerdricka istället. :) Vann ett parti RISK mot grabsen trots att jag nästan hela partiet (2 timmar) hade ca 3-4 länder. Det var roligt! Efter några jobbiga nysattacker bestämde jag mig för att lägga ner och gå hem och spela WoW istället. Efter några timmar kom grabsen inranglandes på ventrilo och World of Warcraft och sheit vad roligt det var! :)

Love you, grabs! :)

Orättvisan i Zimbabwe

Idag fick jag min Södra Afrika-tidning. En tidning som jag får en gång i månaden för att jag är med i Afrikagrupperna. Slår upp första uppslaget och ser att Liberia ska få en kvinnlig president! Fantastiskt! Afrikas första kvinnliga president som är vald i ett demokratiskt val! Jag blev helt varm i hela kroppen! Äntligen! Som jag har väntat på det här. Nu är det bara resten av Afrika som ska följa efter. Hon verkar vara stentuff och har redan från börjat gått ut med att hon kommer vara brutal och inte siktar på omval. Det behövs.. Fast på rätt sätt.

Glad läser jag vidare. Ledarspalten. Som vanligt handlar det om Zimbabwe och Robert Mugabe. Jag kan ärligt säga att inte någon annan människa väcker hat inuti mig, förutom just Mugabe. På en hemsida jag hade för några år sedan så stod det under drömmar: ”Åka till Zimbabwe och skjuta Mugabe”. Det tyckte inte pappa var så bra att jag hade där. Det han har gjort nu är valt Sonatgubbar. En sådan gubbe får en årslön som skulle kunna räcka till en skola för 1000 elever. Mmm skitbra deal där. *mutter, mutter*

Nästa uppslag handlar också om Zimbabwe och här blir jag nästan ännu mer berörd. Det var intervjuer med folk på gatan i Harare som fick frågan om hur de skulle fira jul och alla var helt dystra och sa olika nedslående saker. Det går inte att få tag på basvaror i Zimbabwe längre och knappt ens bränsle. Så vissa kunde inte ens komma fram till sin familj på landsbygden pga bränslebrist. Andra beskrev om lyckliga jular för några år sedan när barnen fick nya kläder. Nu var det en omöjlighet för de flesta. En gammal dam sa att hon önskade sig att hennes barn skulle komma på besök och ha med sig socker så hon kunde dricka te. Men detta var inte ens säkert pga bränsle och basvarubristen. Människorna tyckte att de själva var usla människor som inte kunde ge samma saker till sina barn som deras föräldrar gett dom när dom var små. Ingen vågade hoppas på framtiden.

Det gör ont i mig! Jag lider med dom något fruktansvärt. Mugabe har bara försämrat situationen för sitt folk. Jag vill dit. Jag vill göra något! Mugabe har gjort mig förbannad i flera år och skitstöveln sitter fortfarande kvar! Förvånande att valdeltagandet till Sonatröstningen var ynka 20%? Knappast troligt. Man blir ju fängslad om man går emot Mugabes pack. Jag mår illa.

Pappa! Kan du inte skicka pengar till någon stödförening som hjälper Zimbabwe?? Snälla??

Extrajobb

Idag har jag varit på utbildning för extraarbete på Spectra. Långtidstestare av mammografiapparater. Ska bli skönt med lite extra cash. :)

Direkt efter utbildningen som vi dessutom fick betalt för så stack jag till gymmet och tränade med Leo. Tycker det är grymt att han är tillbaka från Thailand. Saknade honom en hel massa. Grymma vänner tycker jag om. :)
Nu ska jag duscha, diska och städa. Urk! :(

Galen vecka

Den här veckan har verkligen varit helt galen. Jag har knappt sovit något överhuvudtaget. Varje natt har jag och Roy lärt känna varandra. Vi har berättat stories om våra liv, varav en sak som jag aldrig har berättat för något. En sak som hände på Malta som bara Anna och jag vet om. Efteråt blev jag helt förvånad. Varför berättade jag det? Och varför för honom?

Men jag kan verkligen slappna av i hans sällskap. Nu när jag tänker efter och vi har pratat igenom det mesta så undrar jag hur jag kan dölja känslor så väl för mig själv. Verkar som att det bara är på fyllan som jag visade vad jag verkligen kände. Sen när jag vaknade upp och undrade varför jag hade pussat på honom så var jag helt tvärförvånad. Trodde aldrig att det skulle hända igen, för jag kände ju ingenting! Hur är det möjligt?

Ett sätt att aldrig bli sårad förstås, men att leva ett halvår helt utan känslor är ju ganska konstigt, eller? Ett under att jag inte blev deprimerad. Men det funkade verkligen. Han gör mig så lycklig! Bästa kommentaren som jag fällde: "Vad gör du med mig?" :)

Nu ska jag till min bästa vän och reda ut hennes reaktion när hon fick veta hur det låg till mellan Roy och mig. Det enda problemet som tyngde mig löser sig också. Åå! Världen är great! :)

Pojkvän till aggro!

Oj oj! Snabbt gick det. Hängde knappt med i svängarna. Gick omkring och grubblade i två dagar efter vad som hänt mellan Roy och mig på nyårsafton. Fick ett telefonsamtal på måndagen där han frågade hur det skulle bli mellan oss. Han sa att han ville ha ett förhållande. Jag blev helt paff och sa nej tillsvidare.

Två dagar gick och jag visste verkligen inte vad jag skulle göra. På något sätt så kan jag lyckas med att avskärma känslor. Allt för att jag inte ska bli sårad. Men så lyckades jag ta bort avskärmningen och bad honom komma över. Det slutade nu med att vi knappt sovit på två dygn och berättat allt möjligt för varandra. Känner mig ganska lurad för han har hållit en sån glad fasad i de 1½ åren jag har känt honom, men egentligen varit så ledsen. Han sa till mig att han inte varit så här lycklig på 4½ år. Oj!

Jag är glad! Han är en charmknutte deluxe. En sådan människa som alla tycker om. Och han är min. :)

Lunch på söder

Sådär! Nu tar vi om dagens äventyr. Idag har jag lunchat med Farfar och Carin! Efter att ha irrat runt i Slakthusområdet i en kvart så hittade jag till slut rätt efter att ha frågat mig fram. Väl där möttes man av en gigantisk buffé! Mums!

Hela lunchen ägnades åt att prata resor! Tokintressant när Carin berättade om sina Afrika- och Mellanösternäventyr. Stackars Farfar fick inte så många sylar i vädret. :)

Jag berättade om Kilimanjaro och hon hade också bestigit Kili och dessutom kommit upp till Uhuru Peak som jag. Då berättade jag att pappa och Per-Erik "bara" kommit upp till Gillman's Point och vi började diskutera hur vi skulle kunna reta upp PE.

Blir bara ännu mer ressugen. Helt otroligt vad galet roligt det är med resor. Resor är värt såå mycket mer än häftiga prylar. Minnen för livet. Mer äventyr åt mig!

Men snart bär det iväg. Eilat och Israel. Jag längtar så mycket så att jag håller på och spricker.

Nyårshelgen

Tja, nu har det gått en tid eftersom att jag fick besök av Ove och Martin över nyår. Vi hade helt vansinnigt roligt! :)

De kom på fredagskvällen och vi började med att förfesta hos mig för att senare gå ut på Anchor. Bjöd in Nina också såklart! Måste ju visa bästa krogen. Där lyckades bartendern på något sett förstöra mitt VISA-kort. Jätteilla. Dessutom var banken stängd idag. Men men. Übertrevlig kväll blev det hursomhelst.

Dagen efter var seg. Vi halvlåg i soffan och fåtöljerna och försökte verkligen komma igång men istället lekte vi med min brummande kamel och min Hornbag. Sen sa någon: "Nyårsfesten börjar ju om 1½ timme!"
Aj aj, då var det inte så mycket annat att göra än att korka upp skumpan! Gick smidigt att komma igång och festen i puben var jätterolig. Bra med drag, mycket folk och ja allt man kan begära! :)
Ove, Martin och jag gjorde snöänglar! Sen hade vi allihopa snöbollskrigspaus mitt i capsen. Studenter alltså. :)

Nyårsdagen var helt absurd! Jag och tre bakfulla grabs promenerar 2km till Helenelund för att äta pizza. När vi väl är där så kan man knappt äta ändå.. Var helt megatrött och seg. Vid femtiden låg Ove, Martin å jag och halvsov. Vi orkade verkligen inte vara sociala. Men tänkte efter ett tag att så här kan man ju inte ha det! Så vi började laga mat. Kött och pommes frites med bearnaisesås. Mums! Dricka till? Tittade i kylen och vi hade så mycket öl och cider kvar så att det var inte så mycket annat göra.

Så lyckades vi komma igång igen. :) Snackade massa skit och vid elva ringde Jonas och undrade om vi ville capsa. "SJÄLVKLART!"skrek Ove, så vi gick till puben igen. De körde mig i kundvagn dit. Haha! :D Väckte en annan Jonas för att ha nån att capsa med. Blev dock inte så mycket alls, tack och lov. Nån timme stannade vi nog där. Sen gick vi hem igen och la oss.

Dagen efter var vi bara trötta tack och lov och frukosten var makalöst god! Mums med massor med pålägg!

Helt galen nyårshelg var det, men ack så roligt det var! När Ove och Martin åkte hem igår blev det tomt. Saknar dom redan! :) Nina och jag drar säkert ner till Göteborg för att träffa dom och alla andra roliga människor någon gång i vår. :)