Äntligen!

9 timmars sömn! Åhh vad skönt det är att få vakna utvilad! Har typ glömt hur det var. *njuter*
Idag börjar jag skolan 13 för att ha ett möte om kursen Serveradministration där jag och Linus är kursnämnder. Jag tror jag ska banka ner lite på den för att den är alldeles för tung. 9 labbar som är jättetunga och som dessutom har blivit tilldelad för lite tid. 4 timmar per labb räcker knappast. Och dessutom bara en person att redovisa för per labb. Det gjorde att jag var tvungen att göra om labb 2 i Active Directory trots att jag var klar. Men vi delade burkar med en annan kurs så när jag hade tid att redovisa var burken formaterad. Och för att göra om labb 2 i AD så var man tvungen att göra labb 1 i AD först. Skitkul kan jag lova.

Men nu har jag bara en labb att redovisa kvar och den är klar. Känns skönt som fan! Finally! 6 poäng! Giev!

Sen ska vi skriva rapporter hela dagen och avsluta projektet vi håller på med. Sen, sen är det sommarlov! Börjar med att festa med grabsen och fira att det är över på Anchor på torsdag och sen är det Q-LAN fredag - söndag. Ska medverka för första gången och spela Heroes! :)

Vad jag vill just nu

Jag känner mig så sliten och trött. Hade min sista tenta imorse. Kan gå precis hursomhelst. Industriell ekonomi är ungefär lika upphetsande som en död råtta i en kaffekopp. Jobbigt när man inte är det minsta intresserad av ämnet och tycker att alla uttryck bara finns där för att jävlas med en. Well, med lite tur så grejar jag tentan och slipper bry mig om den kursen ever again. Gör jag inte det får jag problem, för då måste jag ta 2-3 kurser i augusti för att få CSN och för att få börja trean. Och jag måste börja trean. Vill inte lämna mina kompisar för att läsa skitkurser i ett år. Fan heller!

Well, allt detta sliter ut mig fatalt. Började dock träna idag igen efter nästan två månaders uppehåll. Skam. Aldrig mer kollapsa mentalt. Och aldrig mer vara sjuk i tre veckor i sträck. Men nu är jag tillbaka. Något sliten, men ändå tillbaka. Jag vill träna upp min kropp igen. Mina muckler.

Men framförallt vill jag bara ligga ner och läsa en bok utan att behöva grubbla över något annat än min egen existens. I en hängmatta på gräsmattan i Vilshärad. Där vill jag vara nu. Åhh vad skönt.

  1. Kramas med min älskling
  2. Slappa i sommarstugan med mina Afrikaböcker
  3. Bli godkänd på mina kurser jag just läst
  4. Få åtminstone lite sommarjobb i sommar
  5. Att solen ska återvända
  6. Liseberg med älsklingsvännerna och sen Vilshärad med samma vänner
Mums.. Har börjat diskutera vilt i Afrikaforumet på backpacking.se. Det är kul. Men jag längtar till Afrika. Pratar väldigt mycket om Afrika just nu. Ska tillbaka om ett halvår. Inte till riktiga Afrika, men ändå Afrika. Sydafrika. Jag vill flytta utomlands om ett år. Till nåt spännande land.

Jag är trött. Ska läsa lite i Den vita massajen. Jag tycker att Corinne var dumdristig och dum i huvudet som offrade hela livet för att leva med en massaj. Men samtidigt avundas jag henne just för att hon gjorde det.. Inte för massajen, utan för att hon vågade lämna allt för något hon inte visste något om. Jag har gjort det en gång men inte i så stor skala. Det var det bästa jag gjort. Vad säger att det inte blir ännu bättre nästa gång jag bryter upp och flyr?

Vad har gud emot Indonesien?

Tänkte på det för några dagar sen. Varför drabbas Indonesien så fruktansvärt hårt? Först tsunamin och nu en fruktansvärd jordbävning.. Och till råga på allt en vulkan som får utbrott. Var finns rättvisan?

Dessutom minns jag ju själv när vi var där -97. Mitt emellan hemska bränder och när det blev uppror. Vi måste haft en väldig tur just de 2½ veckorna vi var där. Återigen, varför råkar Indonesien så illa ut?

Om det finns en gud så gillar han hursomhelst inte Indonesien. :(
Om det inte finns en gud så ligger helt enkelt ö-gruppen på en farlig plats på jorden.

Känns elakt hursomhelst. Världen är orättvis.

Tillsammans igen ;-o

Det har ju varit på gång ett tag nu. Men iaf, i torsdags kom varken Roy eller jag med på en Blackwing Lair raid och besvikelsen var ganska stor. Hade sett fram emot att testa på den instansen. Jag föreslog att Roy och jag skulle gå på bio och sen åka hem till honom. Det gjorde vi. Da Vinci-koden blev det. Helt reko film måste jag säga, inte lika bra som X-men III dock.

Well anyways, jag kom inte därifrån förrän på fredagseftermiddagen då jag skulle servera på en avslutningfest. Allt gick bra och det blev en lyckad fest. Efter sittningen fick Nina och jag börja festa. Nice! Så vi drog igång med en flaska skumpa, dansade runt en del och hade allmänt kul. Roy och jag hade sagt att han skulle sova hos mig efter festen och så blev det. Någon gång på eftermiddagen på lördagen bestämde vi oss för att bli tillsammans igen. Sweet!! Fick honom att stanna en natt till och allting känns grymt bra för tillfället. Förutom att jag har en tenta i Industriell Ekonomi imorrn som jag måste klara, men är megatrist att plugga till samt att jag inte kan någonting. SKIIIIT! Well..

Ska redovisa sista labbarna imorrn i Serveradministration också. Förhoppningsvis får vi reda på tentaresultatet också. Hoppas det gick bra.

2 tentor på 1 dag

Det var igår det. Började med en tenta i Serveradministration i Lokala nätverk. Som det känns nu så grejade jag den tentan. Sen var det några timmars ledighet innan nästa tenta. Omtenta i Unix grundkurs, final exam. I söndags gjorde jag 11 kapiteltest för att få tenta. Satt från 11.00-20.00 och konstant pluggade Cisco. Det blir man knäpp av. Glad ändå att det bara var ett test jag failade så kom jag dit och då är ciscos sida nere. En halvtimme fick vi sitta och se dumma ut innan vi fick sätta igång. Sen tog testet ca en halvtimme, 76,2%, 50% var gränsen. Skönt. Inte för att jag var orolig, men ändå. Skönt att få ett så bra resultat. :)

Vid sju var jag klar och nöjd. Devvypevvy och Flygis var kvar i skolan och jag snackade med Nina på ICQ, vilket gjorde att kvällen avslutades med caps. Vi ringde in Fokusera och Bulten också och jösses vad roligt vi hade!

Idag har vi inte fått gjort någonting. Men vi gick på bio och såg X-men III. Grymmaste! Jättebra film! Älskar alla de tre filmerna om mutanterna.

Snart ska jag in i en ny 40 manna instans i WoW, Ahn'Qiray!! Wee! Spännande!

Gröna lund med guildet

Igår var en regnig men fantastiskt rolig dag. För två veckor sen satt jag med grabsen och lunchade på en gräsmatta i solskenet. Vid det tillfället bestämde vi oss för att åka till Gröna Lund och ha skitkul ihop. Igår that was. Trots att det regnade bangade ingen förutom Nina som var bakis. Fyy!!

Iaf, vi hade över World of Warcraft lyckats få med oss Ashimo (Jonas) och Ugglo (Kajsa) från Uppsala för att leka med oss. Vi började med att käka lunch på Max i Kungsan, sen gick vi till Slussen och åkte båten. Finally Gröna Lund! Folk dök upp vid olika tider men till slut var vi 12 personer som kutade runt och hade jätteroligt från 14.30-23.00. Ashimo började med att vinna en uppblåsbar hammare genom att klubba ner grodor. Sen vann Bulten än genom att skjuta grodor med en katapult i en blomma. Den fick jag! Wee!! Sen vann även Fokusera en hammare och vi höll på att slå varandra resten av kvällen. Roligast var när vi körde radiobilar och slog varandra i huvudet med hammarna när vi kom nära. :)

Trots att vi inte har träffat Ugglo och Ashimo mer än en gång tidigare så kändes det som att vi hade känt varandra hela livet. Alla umgicks som bästa vänner och stämningen var på topp! För mig är den här dagen när vi är på Grönan tillsammans årets händelse! Vi har alltid så roligt! :) När vi åkte discojetten och vi var lika glada och galna som alltid så fick hon som körde attraktionen för sig att nån fyllde år, men vi sa bara att vi gillade att ha roligt. :)

Nu blir det tentaplugg i 10 dagar. Usch..

Arghh!

Nu är jag lagom trött på min förkylning. Inatt fick jag sova länge dock, men är helt groggy i skallen och fortfarande är jag imponerad över hur mycket snor en människa kan ha. Jag är trött på att vara sjuk nu. Blää!

29 länder på 21 år

Jag är glad! Känner att inget kan stoppa min framtid! Älskar att stå på egna ben och umgås med underbara vänner. Dock blev jag lite avundsjuk på min vän som fick sommarjobb i Panama som väktare för Robinson. Det låter ju bara hur tufft som helst! Tänk att få jobba utomlands. Tänk att få flytta utomlands. För alltid. oO.

När jag fick höra det där ringde jag till världens bästa polare, Nina, och det hon berättade blev knas! Både hon och jag är förkylda deluxe och hon var hemma från jobbet två dagar nu. Så hon tog en promenad och hade hela dagen tänkt på hur mycket hon ville resa utomlands och jobba. Sen ringer jag och frågar om hon bara vill dra iväg med mig, köpa en enkelbiljett och se vad som händer. Det hade varit så grymt! Det är ju NU man ska göra det. Tyvärr har jag ingen utbildning och hon har fast jobb. Men någon gång. När jag har pluggat klart. Då jävlar drar vi!

Sverige i all ära, men jag vill ha mer! Jag vill se hela världen, utforska nya länder och träffa spännande människor. Hittills har jag varit i 29 länder i Europa, Asien, Afrika, Latinamerika och Nordamerika. 28 om man räknar Zanzibar till Tanzania som man nog ska.

Europa:
Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Spanien, Andorra, Frankrike, England, Skottland, Tjeckien, Slovakien, Slovenien, Italien, Schweiz, Ungern, Malta, Holland, Österrike, Polen, Ryssland

Afrika:
Sydafrika, Marocko, Kenya, Tanzania, Zanzibar

Asien:
Indonesien, Israel

Latinamerika:
Kuba

Nordamerika:
USA

Det är ganska många länder för en 21-åring. Och fler kommer det bli.

Jag vill bort! Kan göra vad som helst! Men jag vill det nu!

Lång tid har gått och mycket har hänt

Well, det är lite synd att det tog slut mellan Roy och mig, men sån't är livet. Han är en fin pojke och jag tror inte vi kommer ha några problem med att fortsätta vara vänner. Testet kommer i helgen när vi ska hitta på något tillsammans. Det blir nog bra..

Annars, jag var på Gotland i helgen på en gigantisk fest med hundratals studenter. På lördagen när jag slog upp ögonen kände jag lycka. Jag var lycklig! Fri från alla bekymmer, bredvid mig hade jag min bästa vän Nina som också blev glad och vi kunde inte sluta skratta! Vilken härlig känsla. Skönt.. Och roligt hade vi! Sprang på Marcus, min gamla festarkompis från Halmstad där. Jättekul att träffa snyggingen igen! Senare stoppade en kille mig och sa att han kände igen mig. Jag sa att han nog inbillade sig men när jag höll på att gå sa han: Kungsbacka, och det fick mig att stanna.. Efter en halvtimmes snackande kom vi fram till varifrån vi "kände" varandra. Kingston! För fem år sedan delade vi replokal. Mitt band EviLivE spelade efter Thorin/Moonlight Agony på söndagar och vi blev ganska goda vänner. Det här var en av de tidiga killarna i bandet. Jätteroligt! :)

Gotland är fint.. Nu har vi underbart väder och lunchen är den bästa tiden på dygnet. När grabsen och jag köper mat i gallerian och tar med oss och sätter oss på en gräsmatta och njuter av solen och sällskapet. Jag älskar våra luncher. Jag älskar mina grabs! Dom är helt underbara.

Jag mår bra.. Och jag njuter av livet!

Men, jag längtar ner till sommarstugan.. Massor.. Nästa helg blir det Gröna lund med alla vännerna. *längtar*