22 resdagar!

Woah vad mycket jag har fatt se under de forsta 22 resdagarna genom Asien.

Farjan fran Stockholm till Helsinki.
Tag fran Helsinki till Moskva
Vasilijkatedralen, roda torget, jazzklubb i Moskva
Transibiriska jarnvagen i 6 dagar. Sunkigt men roligt!
Harliga Beijing i nio dagar! Kinesiska Muren, Minggravarna, Temple of Heaven mm mm

Allt finns att lasa pa resdagboken.se

Det har ar helt underbart! Langtar over huvudtaget inte alls tillbaka till Sverige. Uscha! Life is good!

En onlinehalsning fran Chengdu i Kina!

Dagen är här!

Dagen jag har väntat på i hela mitt liv har kommit! Ute ösregnar det, blåser halv storm, löven håller på och faller ner från träden, det mullrar av åska i luften, ptja, det är typiskt höstväder i Sverige! Det är just sån't här väder som gör att jag avskyr att bo i det här landet. Men äntligen är dagen här, när jag ska åka härifrån! Åka runt i halva Asien, träffa spännande människor, gå ut på äventyr, se otroliga saker och känna att jag är helt totalt fri!

Jag behöver åka. Jag vill åka. Jag SKA åka!

Hoppas ni inte kommer regna bort här i Svedala nu! Resdagbok finner ni på
resdagboken.se och jag heter aggromonster.

Ha det så bra så syns vi igen om något år eller så!

Puss och kram
från Clara

Eftertraktad

Jaha.. Då ska man lämna landet på obestämd tid och nu passar det för alla människor att komma ur sina hålor och förklara sina känslor. Vem vinner på det? Men det är väl som vanligt, man vill ha det man inte kan få.

Lycka!

Det här är lycka! Imorrn ska jag ge mig ut på mitt livs resa genom Asien och ända ner till Australien! Jag har längtat efter detta i hela mitt liv!

Det är total frihet!
Total lycka!

*gråter en lyckotår*

Härenstam i höga klackar och klänning

Gårdagskvällen började med att försöka mötas upp i Kungsträdgården kl 17.45. Big fail! Först glömmer jag brillorna och får vända från Gullmarsplan, sen irrar min bror iväg runt i stan, Flyg står vid tunnelbanan i Kungsan, Devvy är på väg från jobbet och den enda på plats är Linus! Men efter 25 minuter var vi samlade och gick till Cafe Milano och åt pasta. Därefter drog vi vidare till Chinateatern och efter en kvarts toalettkö kommer vi alldeles lagom i tid.

Föreställningen kan börja! The Producers på svenska! Då Producers är två av mina favoritfilmer någonsin, och jag sett filmerna tiotals gånger var och kan varenda sång och replik utantill, var det en väldig omställning att höra allt på svenska! Men dom gjorde det sjukt bra! I början av föreställningen tycker jag att Claes Malmberg som Max Bialystock pratade som om han läste ett manus rätt upp och ner, helt utan känsla, men sen blev han varm i kläderna och körde på som aldrig förr!

Det var verkligen en underbar uppvisning! Bra musik, bra skådespelare, bra dansare, härliga kulisser och det bästa av allt, man kände helt igen sig från filmerna. Jag som personligen har väntat på föreställningen i ett år sen när jag först fick höra att den skulle sättas upp i Stockholm, och skjutit upp mitt livs resa för att kunna se den innan jag åker, måste säga att jag är helnöjd!

Det är ju trots allt inte varje kväll man ser Magnus Härenstam utklädd till en gayig regissör dansandes med klänning och högklackade skor! Jag är sjukt imponerad! Mannen har skill! Roger de Bries (Härenstams) sekreterare Carmen Ghia var helt makalös! Han verkligen spårade ur totalt och gjorde en bättre roll än föregångarna i både den gamla och nya filmen! Vem är denna man? Min nya idol!

I pausen bjöd Linus på Champagne för 110 kronor glaset! Tack, vännen! Är det musikal så är det musikal.

Jag måste säga att jag är helnöjd med föreställningen! Rekommenderar den starkt!

31222 is no more

Nu har jag gjort tre av fyra tråkiga saker idag.

  • Handla mat och sista grejerna till resa, typ Y3 tvättmedel, tvål och tråksaker
  • Hämtat ut biljetterna till kvällens föreställning av The Producers på China teatern
  • Sagt farväl av kollegorna på NK (*lite sorgligt jaaaa, darlings*) och lämnat uniform och väktarleg på västberga
Jag skulle börja packa också, men nej, inspirationen infinner sig inte. Inte alls faktiskt.

Men ikväll blir det musikal! Ska bli jätteroligt!

Regnstorm!

Vilket fantastiskt vackert ord! Det regnar ute! Massor! En riktig regnstorm!! Jag längtar till tropiskt regn! Och till värme och sol! Nu är det bara fyra dagar kvar! Kan knappt bärga mig! :)

Ikväll blir det Svärdet i Stenen hos Bulten, med brorsan och Zoran! Mysigt! En riktig gammal fin Disneyklassiker!

Och imorrn blir det musik! Producers - Det våras för Hitler på Chinateatern! Har väntat ett år!!!

Inget arbete på flera månader!

Nu är jag fri från G4S! Jag kan inte längre kalla mig själv vaktjävel! Skrika klåpord efter mig själv! Se nedvärderande på min uniform! Jag slipper att stå ut med hemska människor som skriker på mig och säger fula ord! Aldrig mer kommer jag ha en GL som bojar fast mig i en rullstol. Inte heller kommer jag ha mysiga öppningspass med min kära öppningskollega eller gå på after work med mina härliga kollegor.

Tack G4S för en fantastisk tid! Allt har inte varit guld och gröna skogar, men ändå det mesta! Jag har haft ett tidvis inspirerande jobb med spännande tjuvar och underbara kollegor som jag verkligen kommer sakna och halvtid har jag även haft en bra chef.

En epok är över i och med att jag lämnar Stockholm och Sverige! Jag lämnar den bakom mig med en bunt med härliga, roliga, sorgsna, galna minnen i baggaget! Tack alla som har bidragit!

See you on the flip side!! :D