Jag blev kär..

..så fort jag såg bilen på blocket.
Land Rover

Nina funderar på att ta lån och köpa den. Om vi köper den bilen så kommer vi slippa släpa runt på packning, vi kommer spara in pengar på hotell och tåg/buss/flyg och det enda vi behöver köpa är mat och diesel.

Jag är så fruktansvärt sugen på att dra iväg nu. Fly på obestämd tid. Inga krav, ingenting. Vem vet om jag flyttar tillbaka till Sverige nånsin. Jag är less på Sverige och svenska folket. Det är inte roligt.

På lördag ska Nina och jag ha en underbart rolig halloweenfest med utklädning, läskigt snacks och lekar. Kommer bli jätteroligt! Till skillnad från våra vanliga fester: Drick öl och bli snorfull :D

Jag är ung och dum och älskar det. :)

LEV LIVET NU INTE OM 30 ÅR! Mitt nya motto! Imorrn ska jag jobba på Sectra med inventering för att få lite cash att lägga undan. :)

Det härligaste är verkligen att man inte behöver ha några som helst planer när man bara flyr. Att bo hos vänner över hela världen hade varit kul. Hälsa på Dawnie, Helg och Fait igen i Esbjerg, Danmark, träffa Zontaur i Holland, bo hos Ninas släktingar i Spanien och sen åka båt över till Marocko och åka runt i Afrika en sväng. Det är ju en plan. Det är så kul och härligt att drömma sig bort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback