Semestervecka!

Jag är ju så lyckligt lottad att tack vare valborg och första maj så får jag sju dagars sammanhängande ledighet! Något jag inte haft sedan i juli!

Fantastico!!

Ikväll flyger jag till Götet och ska träffa Wippie och Ove en snabbis, och nu har jag precis bokat in tisdagen med min underbara vän, Magnus!! Picknick!! Yay!!!


Det är något visst med fredagar

Igår var det fredag! Dessutom var det sol och jättevarmt ute! Inte nog med det så slutade jag jobbet klockan 14! En av mina gamingkompisar, Zorion, slutade plugget ungefär vid samma tid och slog mig en pling. Istället för att åka hem och dumpa ryggsäcken med gymkläderna, så vände jag och mötte upp honom vid Hötorget. Började så fint med glass och öl i Kungsträdgården och solen var stekande het! Härligt att svettas av att bara sitta!

Sedan kom projektet att möta upp fler gamingpolare vid Hornstull! Vi gav upp och istället la vi oss på en gräsmatta och såg till att bli hittade istället. :)

Fler och fler människor dök upp och vi satte oss på The Ho's på Hornsgatan och åt kinamat och drack öl. 15 personer var vi som flest! När solen försvann från uteserveringen drog vi in till en bar i närheten och softade. Jättetrevlig kväll! Dock drack jag mellanöl hela kvällen för jag har oturen att spendera 26 timmar på jobbet under lördag-söndag. Inte så lustigt. Men igår var helt fantastiskt!

Spelar ingen roll alls att jag är jättetrött idag! För igår, då var livet helt fantastiskt!

Sol vind och vatten

Det är en låt av Ted Gärdestad som beskriver hur den här dagen är.

Sol - klarblå himmel och värmande solstrålar
Vind - en svag bris håller nere värmen något
Vatten - finns i årstaviken där jag sprang för en timme sedan.

Nu ska jag ta mig en dusch sen ska jag ut i solen igen och läsa mer om Mma Ramotswe och hennes J.L.B Matekoni i boken The full Cupboard of Life.

Efter övervägande med Nina så har vi bestämt oss för att vänta med Gotland till i sommar. Eftersom att jag behöver koppla av på min lediga vecka, så kommer jag att åka ner till sommarstugan i nästa vecka. Ska bli tokskönt. Bara promenera på stranden, njuta av havsvindarna och känna doften av rutten tång.

Jag älskar Vilshärad! Det är den mest magiska platsen på jorden!

Mer sol betyder mindre sömn...

...vilket i längden leder till en trött aggro! Men vad tusan, sova kan man göra när man är gammal!

Jag har helt ärligt haft en helt fantastisk helg! Fredagen var väl inte såå dunder, men det kunde varit värre! Jag kunde jobbat kväll med ett stolpskott istället för min trevliga nya kollega som jag lärt upp. :) Vi kom från NK vid 23-tiden och då åkte jag direkt för att träffa min pojkvän. Redan då var jag jättetrött så det blev bara att slagga fram till klockan åtta när T tyckte att vi skulle gå upp för att solen sken. Mjo jag höll väl med! Men på något sätt var vi sega i  alla fall och kom inte iväg på en fisketur förrän vid fyra på eftermiddagen. Så här mysigt hade vi i alla fall när vi väl kom iväg:

image26

På kvällen hängde Slide med hem till T för att äta tyska korvar och dricka öl. Ringde även dit min bästa vän som dök förbi. Tokmysigt!

Söndagen spenderade jag i skogen med personalfest på Äventyrsbanan! Tyvärr var jag jättetrött vilket gjorde mig på lite sämre humör än vanligt. Men det var trevligt ändå att spela brännboll, grilla, bada badtunnor och nu ska ni få höra vad vi mer gjorde!

Vi badade i Sandasjön! 20 april 2008 - Clara tar sitt första dopp!

Det var iskallt kan jag meddela! Brrr! Den som kallar mig för badkruka igen kommer få tillbaka det hårt! =P

Eftersom att jag skulle upp och jobba klockan sex på måndagen gick jag hem tidigt. Men det var nog lika bra det.

Idag när jag kom hem från jobbet (trött igen, jaaaa :)) så gick jag ut och la mig på gräsmattan och sov i en timme. Jag gillar våren, även om jag inte får sova ordentligt!

JÄVLA ÄCKEL!

Överallt i världen!! Nu grep vi just en pedofil och jag mår så illa att jag vill spy! Ibland vill jag bara byta jobb!

FÖRSVINN ERA ÄCKLIGA SVIN!

En morgon i april

Det är ju så här vårmorgnar ska vara! Vaknade upp bredvid min älskling, och att vakna med honom är det bästa just nu. Sen tog vi tunnelbanan mot stan tillsammans vid nio-tiden, han åkte till jobbet och jag till farfar. Satte på en tvättmaskin och såg hur solen började tränga fram genom molnen! Excellent! Nu ska här tränas bort min träningsvärk i axlarna efter mastodontpasset på gymmet igår! 

Första löpningen i år utan mössa och vantar! Det är vår! Halsduk hade jag dock, för halsen känns inte riktigt hundra. Dumt att chansa. Men det var faktiskt härligt att springa! Jag har så mycket att tänka på!

  • Min landsflykt till Asien i höst
  • Min pojkväns flytt till London, kanske redan i juni (!!!)
  • Att jag faktiskt blivit hopplöst förälskad i honom
Det är sådana saker som inte riktigt går ihop. Vad är det med mig och pojkar i London från första början!?

Livet har sin gilla gång. Det finns inget som stoppar min backpackingtripp till Asien hur som helst! Och det finns inte en chans att jag skulle tillåta min bf att inte flytta till London heller. Saker och ting måste göras. Annars kan man ångra sig resten av livet. Och det vill man inte.

Pratade med lite vänner på TeamSpeak i måndags kväll och en av grabbarna berättade om när han bokat upp sig på att hänga med Ostindiefararen Götheborg. Han hade bokat upp sig på alla sträckor och hade kontaktar. Sen träffade han en tjej som senare inte ville att han skulle åka när det väl kom till kritan. Så han stannade hemma. Nu står han där utan tjej och utan erfarenheter från Ostindiefararen Götheborg och ångrar sig djupt.

Det blir nog bra till slut. Är det menat att det ska bli vi två, så kommer detta inte komma emellan. Annars så.. ja...
Kan ju påpeka att jag inte blev klokare av att springa. Det hjälpte inte den här gången, men kanske nästa gång. Då kanske jag kommer på något klokt och får en uppenbarelse. :)



En helt annan sak, jag har upptäckt att jag har en hel vecka ledigt på schemat från 28 april till och med 4 maj! Inte illa! Då kommer bara frågan, vad ska jag hitta på?
  • Åka till Bergen och hälsa på Kajsa och hennes hund Madicken
  • Åka till Vilshärad och gå strandpromenader och njuta av livet i min ensamhet
  • Vara kvar i Stockholm, valborgsfirande med KTH, jobba på Äventyrsbanan
  • Resa till någon storstad med min bästa vän
  • Åka till USA med min pojkvän (haha okej, inget riktigt alternativ)
Så många alternativ! Och jag har ingen aning om vad jag ska välja!



Nu vill jag bara passa på att önska er alla en monsterbra dunderdag!

Försöka duger inte

Så många gånger har jag varit inloggad just här och tänkt skriva något, men jag finner inte orden. Men nu ska jag försöka igen!

I lördags hade en av mina grabs inflyttningsfest i Vreten som var riktigt kul! Wild and crazy som alltid när vi partajar ihop. Dessutom körde jag dansmatta för första gången i mitt liv. Inte helt på riktigt, utan jag tog två steg så fick en polare ta de andra två. Ändå gick det inte så bra! :o
Sjöng även en massa sånger i Singstar. När allting urartade bestämde jag mig för att nu får det vara nog och åkte hem. Oj vad duktig man kan vara! :)

Detta betydde ingen baksmälla i söndags. Vad bra, för jag hängde med min pojkvän och våra två polare ut på en fisketur i regnet. Det var 3 grader varmt i vattnet och luften, blåste mycket och regnade. Ändå var det mysigt. När jag inte skakade av köld när jag skulle äta eller när jag förfrös högerhanden. ;)

Nu jobbar jag kvällsvecka på jobbet! Det är softish! Me like! Klockan 11 ska jag möta Leo på gymmet så ska vi köra slut våra muskler i armarna, axlarna och magen totalt! Blir fint det!


NK-vaktens morronzoo!

Det började med en liten krokodil som hängde ovanför kamerorna. Sen blev det PÅSK! Och då blev det så här:
image23
En butikschef kom med den där till mig och sa att den låter precis som jag! Rött hår också och allt och om man trycker den på magen så kvittrar den. Hmmm!! :o

Sen kom det denna torsdagsmorgon i april när det såg ut så här:
image24

Mina kollegor Lars till vänster och Dennis till höger och jag i mitten! Jag känner mig inte alls utsatt som en liten fjunig kyckling bland två läskiga krokodiler!

Sen helt plötsligt hände det!!

image25

Lars gick till attack!! ARGHH!!!! HJÄLP!!!!



Jag har ingen aning om varifrån den där gröna krokodilen kom ifrån, men jag vet dock att NK-vaktens morronzoo roar både vakter och personal!

Vad hände?

Igår natt sov jag mellan 21-05 som en stock, och ändå var jag skittrött på jobbet och däckade när jag kom hem. Inatt sov jag från 24-05 och var hyfsat pigg på jobbet! Det var skoj att jobba idag! Senast jag gillade att jobba morgon var när snickarna borrade hål i en sprinklerledning precis utanför där jag satt så det bara sprutade upp vatten och vällde ut över hela golvet! Jag menar, då kan man ju inget annat än stormtrivas på jobbet kl 7!? Men idag var det ingen vattenläcka, men det var kul ändå. Fick mycket gjort också! Har aldrig hänt tidigare. ;)

Med andra ord: Sov mindre, bli piggare.

Sen var det träning med min gamla n0llepolare! Lika trevligt som vanligt och precis som i måndags så körde vi slut oss totalt! Var som att man ville krypa hem. :) Skoj skoj! Och i den här veckan så har vi satt ribban! Efter varje gympass bjuder vi varandra på milkshake i Gallis! Mums! Man måste ju få belöning!

Nu ska jag laga schnitsel med Broder Tuck!

Okej, det var värt det!

Vilken tur att jag bestämde mig för att kämpa mig ut på en löparslinga. Den blev inte lång, men att springa med snö och regn blandat i en härlig blandning rakt i nyllet var inte så mysigt heller. Så idag fick det räcka med 30 minuter, men det var jätteskönt efteråt! På torsdag får jag springa längre! Och imorrn! Då ska min gympolare och jag lyfta skrot! Bänkpress is the shit!

Regn över Stockholm

Idag är en sådan dag som jag vill ligga kvar under filten hemma med en kopp varm choklad, en mysig pojke att krama på och en bra film. Men jag har ingen choklad hemma, pojken är i Österrike och jag var tvungen att gå till jobbet klockan fem i morse. Livet känns allt bra miserabelt ibland. Och väl på jobbet så är både jag och min kollega übertrötta. Det var ingen höjdarstart på den här dagen. Den inkluderade även presentkortsräkning som jag inte uppskattar. Så fort jag kom hem igen så slocknade jag på sängen. Så nu är jag totalgroggy! Och så är planen att jag ska ut och springa i det evigt strilande regnet. VILL INTE! Brrr!

Istället sitter jag här och bloggar och väntar hem min bror och läser på Aftonbladets hemsida. Där läste jag om att om Obama blir USAs näste president så kommer John Cleese att
erbjuda sina tjänster som talskrivare!
En sådan nyhet får ju vem som helst glad! För jag tror benhårt på att Obama vinner!

Jag blir dock ledsen igen när jag läser om att den där lilla 10-åriga flickan Engla fortfarande är försvunnen. Mina tankar går genast till Österrike där Natasha Kampusch blev kidnappad och inte lyckades fly förrän åtta år senare. Hoppas verkligen att du är i livet och blir funnen snart, Engla.

Det är bra att ha det bra

Att bara tänka på den underbara helgen som precis varit, gör mig jätteglad! Det började helt suveränt med att jobba på Äventyrsbanan för första gången i år och det var naturligtvis roligt som vanligt, även om gruppen var lite ansträngande. Sen direkt hem och laga mat med brorsan. Och stressa iväg till Bishop's Arms på Bellmansgatan för att möta upp med SoulCrushers-killarna. Lyckades även på med bästa vännen dit med SMS:et: "Vill du vara snyggast i världen med mig ikväll?" Gjorde dunder! ;)

Kvällen var jättetrevlig, men någon trance blev det dessvärre inte. Men kul hade vi! Och efterfest hos T som slutade med att han och N slocknade på mattan medan jag somnade på fel ledd i T's säng! Hahahaha! Var himla skoj när vi vaknade till liv vid klockan sju och undrade vad som hänt! :D

En annan SoulCrushersgrabb som inte var med i fredags ringde T i lördags och ville träffas för att fotografera. Dagen till ära var det suveränt vårväder! Sol, ganska varmt och härligt! Efter en salladslunch på en parkbänk vid Slussen bestämde vi oss för att köpa Spaten och sätta oss ner på bryggan vid Gamla stan och njuta av trevligt sällskap, god öl och en solig vårdag. Sedan dök M's tjej upp, samt två SoulCrushersmänniskor till och min bästa vän. Flera timmar satt vi där och njöt. Kvällen avslutades med hemmagjord pizza och vin hos min bästa vän tittandes på den gamla filmen Gula Divisionen. Länge leve tunnan!

På vägen hem hittade jag en lekplats som jag helt makalöst rolig som jag släpade med T runt på. Leka är roligt! Det sista vi gjorde var att ligga i en jättegunga och titta på stjärnorna. Riktigt tokmysigt var det! Sen traskade vi över Västerbron hem till honom och jag mindes med fasa från Stockholm Marathon 2003 när jag och pappa sprang över Västerbron två gånger ackompanjerade till tysk umpa umpa-musik av galna musiker med lederhosen. *mardröm*

Idag har mest varit lugnt och chill. Nu måste jag sova för att orka med öppningsveckan. *suck*

Ruggbuggkallt

Varför är det just ruggbuggkallt idag för? Idag när jag ska spendera flera timmar i trädtopparna! Men det blir nog jätteballt i alla fall! Så det så! Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Långkallingar! Mössa! Vantar! Fleecetröja! Yep! Så får det bli!

Fit for fight för att ta hand om 20 stycken 7-8-åringar!

Dagens sanning

IDAG ÄR JAG SNYGG!!

Tänkte bara annonsera ut det över hela internet!

Happy happy happy!

Jag är verkligen lycklig just nu! Allt jag gör går bra och allt är kul! Den här veckan är verkligen helt otrolig! Idag har jag träningsvärk efter bänkpressen med Leo! Aldrig någonsin har jag varit så lycklig över att ha träningsvärk, men det betyder ju att jag får träna igen och träna är det bästa jag vet!

Hade en hektisk dag på jobbet igår. Körde lära med M men vi hade så mycket arbete att göra, och grip efter stängning att det mest blev kaosartat. Men kul var det! Dock blev det lite övertid, men så är det ju ibland.

Efter jobbet åkte jag till T och spelade World of Warcraft. Haha! Lagom mysigt! :)

Idag blir det ytterligare ett läropass med M och imorrn är det fredag! Det betyder att jag ska köra barnbanan på Äventyrsbanan och jag ser verkligen fram emot några timmar uppe bland trädtopparna! Älskar mitt jobb som högbaneinstruktör! Det är verkligen helt superdunder!

Och inte nog med det! På fredag ska jag dricka bärs med SoulCrushers samt att min gamla skolkamrat genom alla år (åk 1 till och med gymnasiet),
Carl B, ska spela sina trancelåtar på en klubb på Regeringsgatan! Vi har inte setts på år och dag så jag känner att det här kan jag inte missa! Ska bli jätteroligt att träffa honom!

Happy happy happy!

Äntligen!

Idag är en fantastisk dag! Jag är tillräckligt frisk för att kunna börja träna igen! Jag är så lycklig! Mitt liv är fulländat igen! Sen ska jag jobba och ha lära med fröken M. Ska bli skoj! Och på fredag ska jag jobba på Äventyrsbanan för första gången i år. Det saknar jag också! Det här är en bra vecka! *skutta runt i cirklar*

Lakritspuck

Överallt görs reklam för denna glass som nu gjort come back i glassdiskarna. Visst tusan blir man sugen genom att bara se affischerna. Så efter en vecka hade jag en lakritspuck i min hand och mums vad god! När jag gick hem från Globen idag såg jag affischen, så nu ska jag gå en promenad och köpa en lakritspuck och njuta av sol och 10 grader varmt!