Derbyt aftermath

Mötte upp mina SoulCrusherpojkar Barba, Zymax, Nezzar och Zymax's kompis ( vad han nu hette) och vi traskade till Kungsträdgården och tittade på alla Djurgårdshuliganer. Sen mötte vi upp Serbaut och hans kompis och vi tänkte att det nog var bäst att ta tunnelbanan före dom men när vi väl började gå sprang dom efter. Så vi hamnade på Djurgårdens direkttunnelbana från Kungsan. Helt vansinnigt. Det var säkert minst 100 pers i varje vagn och det var varmt och galet! Alla stod och hoppade så att man trodde att vagnen skulle spåra ur, och slog i taket och förstörde lamporna i vagnen medan dom sjöng hur mycket dom hatade Gnaget. Jag som varken är Djurgårdare eller Gnagare kände mig på helt fel plats.

Efter en halvtimme skulle vi försöka ta oss upp från Solna Centrum till Råsunda. Efter mycket om och men fick vi gå upp för rulltrapporna för givetvis var alla nödstoppade. Huliganer har inte mycket vett i huvudet. Till slut hade vi ju tappat bort varandra sen länge men fann varandra på Råsunda och vi fick ståplatser på Södra mellan.
Sen var det ett derby som fotbollsmässigt sätt inte var så spännande, men jag var ju ändå mest där för att känna på stämningen av 34116 difare och gnagare på Råsunda. Jag tycker det är häftigt.

Matchen slutade 1-1 och Djurgården fick första målet. Sen ringde Palmen som satt på Gnagarbänken och frågade om en efter-fotbolls-öl. Han sa att han skulle promenera till Sumpan och jag sa att jag skulle kolla med dom andra. Eftersom att Serbaut försvann och aldrig återfanns, Zymax och hans kompis bangade så blev det bara Nezzar, Barba och jag som gick för att joina Palmen. Men det var inte det lättaste. Vid det här laget hade Solna förvandlats till kaos.Tunneln till t-banan var fylld av bengaliska eldar och hästpoliser gick fram och tillbaka där på häst. Så vi tänkte gå runt vilket inte
heller var det enklaste. Det var poliser överallt och människor som var helt vilda. När vi gick på vägen mot Sundbyberg
vände allt folk helt plötsligt och sprang och vrålade emot oss! Man blev ju livrädd! Sen flydde Barba in i en polis som vrålade att det skulle smälla högt som fan snart! Shiiit!

Då flydde vi över gatan och försökte ta oss under nästa undergång vid tunnelbanan men där stor det en polisbil och folk och blockerade så där kom vi inte över. Då testade vi tunnelbanan och vi kom in men där tog det stopp. Massor med folk och poliser. Så vi bestämde oss för att leta upp en ny väg och efter mycket om och men så hittade vi en väg som vi kunde gå för att komma till Sundbyberg. Väl där hade Bishop Arms stängt men vi tog en öl tillsammans med Palmen på Greens och där tog den spännande derbykvällen slut. Sprang på en kollega också utanför Råsunda.

Udda kväll, men kul!

Derbydags!

Alldeles strax ska jag bege mig in mot Dubliners för att möta upp med de andra crusherkillarna över en öl innan vi åker till Råsunda för att stå i DIF-klacken och njuta av stämningen! Wooo!! Ska bli så skoj!

Fullt drag!

Igår hade jag min födelsedagsfest. Trots några sena avhopp så dök det upp 31 personer ( vi räknade partyhattarna som var kvar för att komma fram till den summan). Hur kul som helst och Emelie från Vilshärad var på plats! Jättekul att träffa henne igen. Tyvärr kunde inte min kära bror komma. Jättesynd, men det blir fler fester.

Världens drag var det och det tog Nina och mig tre timmar att röja upp, snarare sanera efteråt. När vi slängt 4 påsar skräp, tre påsar med flaskor och pantat fyra påsar med burkar så unnade jag mig sushi och Top Gun.

Imorgon ska jag på derby mellan Djurgården och AIK! Det blir härligt drag! Ska dit med SoulCrushers-killarna. Kul kul!

En lång vecka

Ryggontet försvann spårlöst efter en vecka. Poff sa det så var ryggen bra! Härligt!

När den här 12.5 timmars dagen är slut har jag jobbat 59 timmar i den här veckan. Min enda lediga dag var i onsdags. Men på något sätt så lyckades det bli söndag och i nästa vecka jobbar jag bara tre dagar! Åhh vad skönt! Att få sova ut. Har börjat tidigt fyra dagar i rad nu. Är så trött att jag knappt vet vad som är upp och vad som är ner.

I torsdags fyllde jag 23 år. Vilken meningslös ålder. Jobbade 6-14, åkte hem och sov nån kvart, Emelie kom på besök sen gick Nina och jag på restaurang och åt skaldjurspasta. Efter det gick vi till puben och tittade på Phözfilmer och drack några få öl i glada vänners lag. Åkte hem vid elvatiden. Fick upplevelser i present av Micke. Får välja mellan 20 aktiviteter. Ska bli jätteroligt!

Upp tidigt igen på fredagen. 13,5 timmars jobb igår, 12,,5 timmar idag. Och jag är helt slutkörd.

Dag två med ryggont

Inatt skrev jag ett mail till Äventyrsbanan om vad som hänt och att jag inte kan jobba på lördag. Känns bra att jag gjorde det redan nu och inte senare. Ont om instruktörer som det är redan nu. Nu är jag inne på dag två med ryggont. Men en sak som blev bättre är att jag sov väldigt bra inatt. Eller ptja, men länge i alla fall! Har fortfarande ont i ryggen och får de där läskiga andningsproblemen emellanåt. Men jag kan ju alltid jobba på NK i alla fall. Så nu blir det att gå till jobbet. Spelar ju ingen roll om jag är hemma eller på jobbet. Gör ju ont hela tiden vad jag än gör. Ta ta

Efterdyningar av mitt tjurmöte

Nu är det dagen efter och jag har fortfarande ont när jag andas djupt och när jag rör på mig. Sov ganska dåligt inatt och vaknade av smärtorna. Kunde inte hitta någon lämplig ställning som inte gjorde ont. Men några timmar fick jag sova i alla fall. Oroar mig för jobbet på Äventyrsbanan på lördag. 9-19 mestadels på 14 meters banan. Med den här smärtan klarar jag inte av det. Det är en sak som är säker. Men vi får väl se. Nu ska jag snart till jobbet. Att gå och "storhandla" var ingen toppenidé. Gjorde ont att bära hem kassarna. Jobbar till midnatt ikväll.

Don't mess with the bulls, you get the horns!

Efter en fyra dagars helg var jag väl utvilad och fit for fight för tisdagen den 4 september 2007! Trodde jag i alla fall. Den här dagen blev lite annorlunda än jag trodde. Anyhow. Började bra med att jag och kollegan öppnade varuhuset, softade och allt var som vanligt. Förutom att jag inte är sååå van vid att ha kollegan sittande bredvid mig kastandes gummiband och allt vad som fanns i närheten. Men ganska normalt. Kollegorna är bra. :)

Dagen förflöt som den borde. Hade lite mer att göra än jag brukar men tiden gick fort som en kamel i galopp. End of the day. Köpte två böcker, Kvinnornas detektivbyrå två delar på engelska. Gillade tredje boken bra men föredrar att läsa böcker på engelska. Härligt! Sen börjar det regna. Det regnade massor! Jag bestämde mig ändå för att gå hem de där sju minutrarna från Sundbybergs t-banestation. De personer jag mötte som inte gömde sig log alla lika brett som jag log åt dem. Det var ju så dumt! :)

Kom hem och sov en halvtimme. Sen blev det dags att göra sig i ordning för n0llepubrundan. Kom till Kista och softade i några timmar med n0llan och fadder. Kul och mysigt! Sen åkte vi in till KTH Campus. Civilingenjör lärare blev första anhalten. Höll på att inte komma in med min overall och min nollekeps och mina nollebollar. Attans att man är kändis! Men klart det gick bra!

Sen blev det maskin, bergs, fysik, kemi, data. Och rodeo. Fråga inte varför jag skulle upp på den där dumma tjuren. Jag visste att jag skulle trilla av fort. Jag har ju noll balans. Vad jag inte visste att det skulle gå så illa som det gick. Jag föll av efter 13 sekunder och det gjorde skitont! Blev tillsagd att ligga ner och mina kära vänner tog hand om mig. De ville genast tillkalla ambulans. De fick mig på fötter men när jag inte kunde andas utan att det gjorde så ont att jag bara grät tillkallade de ambulans i alla fall. Och ambulansen kom. Det trodde jag aldrig.

Sen frågade dom mig givetvis hur mycket jag druckit eftersom att jag såg ut som jag gjorde med ovve, keps och nollebollar. Som tur är kunde jag ärligt säga att jag inte druckit så mycket som man skulle kunna göra eftersom att jag hade jobbat idag och ska jobba imorgon eftermiddag. Kände mig urbota dum hursomhelst. Att bli hämtad av ambulans för att ha trillat av en tjur! Suck. Det händer inte mig! Men jo, tydligen. Till slut fick jag träffa en doktor som kände efter och sa att jag förmodligen fått en spricka i revbenen samt muskulaturen runt är skadad. Detta kan ta upp till flera månader att läka. Toppen. Suck. Men fick gå därifrån snabbt tack och lov. Kollade om det gick en buss men naturligtvis inte. Sen försökte jag få en taxi att plocka upp mig utan att lyckas. Blev helt ignorerad. Vem vill plocka upp en full student (trodde de säkert). Så jag fick försöka hitta hem från Karolinska. Och eftersom att jag inte hittar så tog det mig 1h40min. Härligt. Men nu är jag hemma. Och jag har ont. Blir spännande imorrn.