Gröna lund med guildet

Igår var en regnig men fantastiskt rolig dag. För två veckor sen satt jag med grabsen och lunchade på en gräsmatta i solskenet. Vid det tillfället bestämde vi oss för att åka till Gröna Lund och ha skitkul ihop. Igår that was. Trots att det regnade bangade ingen förutom Nina som var bakis. Fyy!!

Iaf, vi hade över World of Warcraft lyckats få med oss Ashimo (Jonas) och Ugglo (Kajsa) från Uppsala för att leka med oss. Vi började med att käka lunch på Max i Kungsan, sen gick vi till Slussen och åkte båten. Finally Gröna Lund! Folk dök upp vid olika tider men till slut var vi 12 personer som kutade runt och hade jätteroligt från 14.30-23.00. Ashimo började med att vinna en uppblåsbar hammare genom att klubba ner grodor. Sen vann Bulten än genom att skjuta grodor med en katapult i en blomma. Den fick jag! Wee!! Sen vann även Fokusera en hammare och vi höll på att slå varandra resten av kvällen. Roligast var när vi körde radiobilar och slog varandra i huvudet med hammarna när vi kom nära. :)

Trots att vi inte har träffat Ugglo och Ashimo mer än en gång tidigare så kändes det som att vi hade känt varandra hela livet. Alla umgicks som bästa vänner och stämningen var på topp! För mig är den här dagen när vi är på Grönan tillsammans årets händelse! Vi har alltid så roligt! :) När vi åkte discojetten och vi var lika glada och galna som alltid så fick hon som körde attraktionen för sig att nån fyllde år, men vi sa bara att vi gillade att ha roligt. :)

Nu blir det tentaplugg i 10 dagar. Usch..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback