Gratis är gott

Igår träffade jag Nina för första gången på två veckor! Vi som vanligtvis träffas flera gånger i veckan. Vi bestämde oss för att ta del av den där gratis middagen som Monk's café utlovat oss sen vi blev matförgiftade av musslor båda två sist vi var där.

Så vi traskade dit och servitörerna kände igen oss. Som alla andra? Anyhow, vi beställde in hummersoppa med vitlöksbröd till förrätt och hjortytterfilé med svamp och potatistorn som varmrätt. Istället för den vanliga ölen lyxade vi till oss med vin. Det kändes så lyxigt! Där hade vi det bra. Sen när vi var oerhört mätta och belåtna så fick vi en ljuvlig kula chokladglass med tillhörande mörk öl förstås. Även detta on the house! Dessvärre lyckades vi inte att få ner allt det.

Medan vi satt och njöt skrev vi en lista med saker vi lärt oss under 2006 och vad vi ska göra under 2007. Lång blev den. Och kul hade vi när vi diskuterade oss fram till vad för dumma saker vi gjort. Tbh, det här året har varit det knäppaste året någonsin. Aldrig förut har jag varit så förvirrad.

Gott nytt år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback